Nu byter vi faktureringstjänst – till Billogram!

Nu blir det enklare att betala din faktura!

OBS! Gäller endast för kunder med faktura från Teleservice Bredband Skåne AB.

Under våren 2023 så får du som kund hos Teleservice Bredband tillgång till en modernare hantering av dina fakturor. Bytet kommer ske automatiskt och genomförs för att göra det enklare för dig som kund att ta emot och betala dina fakturor.

Varför byta faktureringstjänst?

Via vårt nya samarbete med Billogram kan vi erbjuda en smartare digital faktura. För dig som kund innebär övergången till Billogram en rad fördelar:

  • Mailbekräftelse vid genomförd betalning.
  • Kommunicera direkt med kundtjänst i fakturaportalen.
  • Minskad risk för felbetalningar.
  • Mer användarvänlig tjänst.
  • Smartare betalning av fakturor, t.ex. swish.
  • Minskat klimatavtryck.

Vad behöver jag göra?

Du behöver inte göra något annat än att vara beredd på att fakturan kommer se aningen annorlunda ut. Följande gäller för våra olika faktureringsalternativ.

Faktura via autogiro: Det medgivande för autogiro du har registrerat hos oss kommer att flyttas över till Billogram och fortlöpa som vanligt. Du kommer att få information om hur du gör om du inte vill att vi flyttar över ditt autogiromedgivande automatiskt till det nya betalsystemet.

Faktura via E-faktura: Dina uppgifter för e-faktura som du har registrerat hos oss kommer att flyttas över till Billogram automatiskt. I samband med att du ska betala din första e-faktura via Billogram kommer din bank att be dig godkänna det nya bankgirot.

Faktura via post: Har du idag pappersfaktura kommer du fortsatt få fakturor via brev. Uppmärksamma att de nya fakturorna också har ändrat bankgiro-nummer som betalningen ska ske till och ett nytt utseende.

Faktura via epost: Din E-postfaktura fortsätter att skickas till dig utan att du behöver göra något, dock kommer den framöver från mejladressen . Uppmärksamma att de nya fakturorna också har ändrat bankgiro-nummer som betalningen ska ske till och ett nytt utseende.

Bytet kommer ske automatiskt och om du inte redan har din mailadress registrerad hos oss kan du enkelt ange den här nedanför. Sen kan du lugnt vänta in din första webbfaktura!

Vanliga frågor

Varför har jag fått faktura från Billogram?

Billogram är den faktureringstjänst som vi på Teleservice Bredband Skåne AB nu använder oss av för att skapa och skicka dina fakturor.

Hur går jag från pappersfaktura till digitalt betalsätt?

På pappersfakturan finns en instruktion som gör att du själv kan byta till ett digitalt leveranssätt via QR-kod. Annars kan du fylla i formuläret här ovan.

Om jag redan har autogiro, vad gör jag då?

Du som redan i dag har autogiro behöver inte gör något. Ditt autogiro kommer fungera som tidigare med oss, men genom Billograms faktureringstjänst.

Jag betalar mina fakturor via e-faktura idag, vad behöver jag göra?

Det enda du behöver göra är att godkänna våra nya inbetalningsuppgifter hos din bank och aktivera möjligheten för e-faktura igen, därefter kommer allt att löpa på precis som vanligt med dina e-fakturor.

Har du ytterligare frågor? Kontakta oss gärna på: 0416-58 50 50

OBS! Gäller endast för kunder med faktura från Teleservice Bredband Skåne AB.

Var den här artikeln till hjälp?