fbpx

Systemutvecklare

Behöver du en kompetent systemutvecklare? Finns det ingen färdig lösning för ditt behov? Hur kan du få två olika system att prata med varandra? Går det att automatisera en specifik uppgift?

Dessa frågor älskar vi att besvara, välkommen till Teleservice!

Våra systemutvecklare skapar systemlösningar som inte finns

Teleservice erbjuder system som är skräddarsydda av våra duktiga systemutvecklare. Det finns mängder med tjänster och plattformar som hjälper verksamheter att digitalisera och effektivisera. Men är det verkligen alltid så enkelt att du bara kan köpa ett färdigt system – och vips, så fungerar allting klockrent? Nja, tyvärr inte. De flesta system behöver du ofta anpassa för att lösa specifika behov. Det är här vi på Teleservice kommer in i bilden. Vi kan nämligen hjälpa dig att utveckla en alldeles egen lösning laddad med digitalkraft och helt anpassad efter dina behov!

På Teleservice har vi en utvecklingsavdelning med lång erfarenhet och djup teknisk kompetens. Vårt teknikgäng utvecklar system och integrationer som löser dina tekniska behov – på rätt sätt. Lösningen blir då helt uppbyggd utifrån din verksamhets struktur och arbetssätt. På så sätt kan vi bidra med värde som förenklar – och verkligen gör skillnad.

Systemintegrationer

Använder du mer än ett digitalt system? Då tycker du säkert att det hade det varit väldigt skönt att slippa lägga så mycket tid på att ständigt flytta över information från ett system till ett annat. Vi kan hjälpa dig med detta! Våra duktiga systemutvecklare bygger egna systemintegrationer som gör att två helt olika system kan börja prata med varandra.

Kompletta affärssystem

Vi bygger system som löser din verksamhets behov på ett smart och genomtänkt sätt. Oavsett om det är ett enkelt tidsrapporteringssystem eller ett mer komplext system som interagerar med olika maskiner, så har vi kompetensen att leverera lösningar som är helt uppbyggda utifrån just din verksamhets önskemål.

Specifika applikationer

Ibland behövs det endast små applikationer som kompletterar funktionaliteten i systemen som du redan har. Det kan handla om att automatisera specifika steg, eller kanske ett verktyg för att öka tillgängligheten för dina kunder med hjälp av en chatt-tjänst. Vi hjälper dig att hitta en lösning som passar just din verksamhet.

Vill du komma i kontakt med en säljare?

Ring oss på 0416 - 58 50 20 eller hör av dig direkt till någon av oss här nedan!
Tillsammans tar vi fram en lösning som passar just din verksamhet!

Adrian Hansson

0416-585197

Michael Nilsson

0411-556661

Andreas Björklund

0416-584497

Adam Lindberg

0416-584447

Mattias Röman

0416-585169

Erica Larsdotter

0416-584400

Vill du att vi kontaktar dig?
Lämna dina kontaktuppgifter här!

 

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Läs hur vi hanterar personuppgifter i vår integritetspolicy