fbpx

Bredband för företag

Genom att skaffa Teleservice bredband för företag kan du räkna med en snabb, stabil och säker anslutning från en lokal leverantör, som alltid finns nära till hands. Upplev digitalkraft genom vårt robusta bredband!

 

Bredband i en allt mer digital vardag

En verksamhets uppkoppling till omvärlden är beroende av en stabil och driftsäker bredbandsanslutning. Teleservice bygger ut, driver och underhåller ett eget bredbandsnät som täcker större delen av södra Skåne. Vi erbjuder fiberanslutning i ett flertal kommuner med möjlighet till mycket hög kapacitet.

När fibernätet inte når hela vägen har vi även andra möjligheter som uppkoppling via kabel-TV eller radiolänk till våra nät. Och vi kan dessutom erbjuda möjligheter till redundans uppkoppling, allt för att säkerställa en så störningsfri anslutning som möjligt.

Fiberkarta, bredband, Teleservice

Att välja rätt bredband till företaget

Vilket bredband du ska välja till ditt företag beror främst på vilken typ av bredbandsanslutning vi kan leverera till dig. Om ditt företag finns i området för vårt bredbandsnät eller ingår i de stadsnät vi är en del av, så kan vi erbjuda dig vårt snabbaste bredband.

Är du osäker på vilka anslutningar du kan ha för just din verksamhet och vilken anslutning du ska välja? Då kan du fylla i formuläret längre ner på denna sidan, eller kontakta oss, så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för dig.

Fiber

Kabel

Hastighet ta emot Upp till 1000 Mbit/s Upp till 100 Mbit/s
Hastighet skicka Upp till 1000 Mbit/s Upp till 10 Mbit/s
Möjlighet till TV N N
Möjlighet till telefoni N N

Fiber – mycket mer än bredband

Få hjälp att välja bredband till ditt företag

bredband-foretag-medarbetare

Fyll i formuläret med kontaktuppgifter till ditt företag, så återkommer vi till dig med vår rekommendation.

*” anger obligatoriska fält

Address*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Läs hur vi hanterar personuppgifter i vår integritetspolicy

Bredband till hemmet?

Läs mer om våra möjligheter för privatpersoner