fbpx

Din arbetsstation – digitala verktyg

Vilka digitala verktyg är bäst för mitt arbete? Vilken dator behöver jag ha, och med vilken prestanda? Hur kan jag föra digitala anteckningar? Behöver jag en platta? Har jag nytta av flera skärmar? Vad ska jag göra om tekniken strular?

Dessa frågor älskar vi att besvara, välkommen till Teleservice!

Har du rätt digitala verktyg på jobbet?

Digitala verktyg har blivit allt viktigare för att effektivisera arbetet. Oavsett om du har en fast arbetsplats med egen arbetsstation, eller om du är mobil och platsen där du utför ditt arbete förändras hela tiden – så interagerar du med den digitala världen via någon form av teknisk enhet.

Kanske behöver du en enkel skrivbordsdator och mobiltelefon? Eller en laptop där du kan vika undan tangentbordet och föra anteckningar med en penna direkt på skärmen? Är du i behov av flera skärmar?  Idag är möjligheterna många och vi på Teleservice är måna om att utrusta dig med en arbetsstation som hjälper dig att nå din fulla potential.

Med vår service i världsklass kan du känna dig trygg i att du får den hjälp du behöver – när du behöver den som mest.

Dessutom vet vi att teknisk utrustning kan innebära större investeringar, därför är det extra viktigt för oss att hitta rätt lösning för just din verksamhet. En lösning där investeringen ses i förhållande till den nyttan som tekniken ger.  Vi hjälper dig att välja rätt digitala verktyg.

Rätt digitala verktyg ger en arbetsstation i världsklass

För oss är det viktigt att den tekniken vi säljer ger stor nytta för våra kunder och deras verksamheter. Därför tar vi på oss stort ansvar vad det gäller driftsäkerheten och gör det lilla extra för att säkerställa att din teknik verkligen hjälper dig på bästa sätt.

IT-drift

Proaktiv drift

Med vår moderna tjänst kan vi identifiera problem även innan de uppstår. Vi kan övervaka felmeddelande och se flaskhalsar i prestandan – och rekommendera åtgärder innan de ens hinner bli ett problem.

Digitala uppdateringar

Uppdateringar

Vi kan med hjälp av fjärranslutning hålla koll på viktiga uppdateringar för dina enheter. Vi ser även till att minimera risken att uppdateringarna stör din verksamhet.

Lånedator

Lånedator

Har din dator lagt av helt och hållet? Inga problem! Vi erbjuder lånedator. Allt för att säkerställa att tekniken ständigt ska hjälpa dig i din vardag.

Felsökning, digitala verktyg

Felsökning

Vid problem kan vi erbjuda fjärrstyrning och felsöka din dator som om vi satt framför den. Allt du behöver göra är att kontakta oss, så är vi igång och felsöker inom några minuter.

Konfiguration, digitala verktyg

Konfiguration

Vi konfigurerar dina olika enheter så att dessa enkelt kan prata med varandra. Vi ser också till så att dina filer och data finns på den enhet som du använder just nu.

Optimering, digitala verktyg

Prestandaoptimering

Underhåll på dina enheter för att säkerställa att de alltid presterar på topp är viktigt. Det fixar vi till dig! Det kan handla om allt från konfiguration av nyttoprogram till radering av gammal data som inte längre används.

Digitala verktyg

Digitala verktyg som tjänst

Vi erbjuder möjlighet till att hyra dina digitala verktyg istället för att köpa. Fördelarna är många med bland annat möjligheten till att enkelt byta ut och uppgradera dina enheter, du slipper därmed en större investering och behöver inte binda upp kapital i hårdvara.

Serviceavtal

Beroende på din verksamhets behov erbjuder vi även möjlighet till serviceavtal i olika nivåer och med olika prioriteringar. Allt för att vi vill säkerställa att vi erbjuder en lösning som passar dig i både kostnad och behov.

Vill du komma i kontakt med en säljare?

Ring oss på 0416 - 58 50 20 eller hör av dig direkt till någon av oss här nedan!
Tillsammans tar vi fram en lösning som passar just din verksamhet!

Adrian Hansson

0416-585197

Michael Nilsson

0411-556661

Andreas Björklund

0416-584497

Adam Lindberg

0416-584447

Mattias Röman

0416-585169

Erica Larsdotter

0416-584400

Vill du att vi kontaktar dig?
Lämna dina kontaktuppgifter här!

 

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Läs hur vi hanterar personuppgifter i vår integritetspolicy