fbpx

Microsoft Office 365

Med Microsoft Office 365 öppnas en värld av digitala möjligheter. Strukturera ditt digitala arbete, synka filer med kollegorna, dela kalender med andra, och mycket mer. Vi hjälper dig att välja rätt Office-paket.

Välkommen till Teleservice!

Microsoft Office 365 – Bli proffs på att jobba online!

Microsoft Office 365 har funnits länge på marknaden och förknippas kanske mest med välanvända verktyg som Word, Excel och PowerPoint. Men idag består Microsoft av en hel uppsjö av verktyg – som alla hjälper medarbetarna att komma i kontakt med de människor, den information och det innehåll de behöver för att öka produktiviteten och samarbeta smartare.

Vet du inte riktigt hur du ska komma igång med allt det här? Med digitalkraft hjälper vi på Teleservice dig att implementera Microsoft 365 i din verksamhet och säkerställer att ni digitaliserar på rätt sätt. Dessutom ser vi såklart till att samtliga medarbetare drar full nytta av alla de funktioner och verktyg som erbjuds.

Microsoft Office 365, dator, mobil, surfplatta

Arbeta var du vill

Verktygen i Office 365 är tillgängliga på alla vanliga plattformar och kan nås från dator, mobil, surfplatta – eller egentligen från vilken internetansluten enhet som helst!

Microsoft Office 365 – Teams, samarbete

Samarbeta smartare

Med appar som Teams kan dina medarbetare samarbeta på ett strukturerat sätt. Där finns verktyg som chatt, onlinemöten och arbetsplanering.

Microsoft Office 365 - Sharepoint

Dela filer

Med SharePoint kan din verksamhets filer och dokument vara tillgängliga för alla, eller delar av din organisation – oavsett om ni är på jobbet eller på resande fot.

Microsoft Office 365 - kommunikation

Effektiv internkommunikation

Sätt upp ett intranät i SharePoint, kommunicera via Teams och använd delade mailkorgar. Det finns många sätt att effektivisera kommunikationen inom verksamheten!

Microsoft Office 365 - Outlook

Planera din tid

Med verktyg som Outlook har du tillgång till olika kalendrar i verksamheten, som kan delas bland flera medarbetare. Du kan också skicka mötesbokningar och förfrågningar.

Microsoft Office 365 - Word, Excel, Powerpoint

Word, Excel, Powerpoint

Självklart finns verktygen som du redan känner till – Word, Excel och PowerPoint med i Microsoft 365. Och du behöver aldrig fundera på när det är dags att uppgradera för du har alltid tillgång till den senaste versionen!

Dags att komma igång med Microsoft Office 365?

Möjligheterna med Microsoft Office 365 är många och vi förstår att det kan kännas svårt att veta vad man ska välja. Hur kommer man egentligen igång med allt detta smarta som erbjuds? Vi guidar dig gärna i införandet av Office och lovar att använda all vår kompetens för att stödja din verksamhet och se till så att verktyget används på rätt sätt  – och till sin fulla potential.

Detta kan vi hjälpa dig med!

Komma i gång med Office 365

Vi hjälper dig att sätta upp de användarlicenser som behövs, kopplar till din egen domän och ser till att det installeras på de arbetsstationer som behöver det. Vi kan även ta fram användarpolicy och riktlinjer för en lyckad och säker Office 365 implementering. 

Administrera

Du kan luta dig tillbaka och låta oss sköta administration och underhåll av verktygen som du använder. Vi uppdaterar användare, sköter nyregistrering, konfigurerar mailkorgar och ser till så att verksamhetens policy följs. Vi kan snabbt genomföra justeringar och ändringar i konfigurationen.

Migrera

Har du tidigare installationer av liknande verktyg? Inga problem! Vi hjälper dig att föra över data och konfigurationer till Microsoft Office 365. Kanske är det från en annan leverantör eller en annan tjänst – oavsett vilket så kan du lita på att vi genomför din Microsoft 365 migrering på ett professionellt vis.

Maximera nyttan

I Microsoft 365 finns många verktyg och kanske är du osäker på vilka som just din verksamhet har nytta av? Vi identifierar vilka behov ni har och ser till så att du och dina medarbetare maximerar nyttan med de verktyg som erbjuds.

Utbilda

När allt är på plats stödjer vi din verksamhet genom att guida och utbilda! Vi genomför workshops eller sitter ner med enskilda medarbetare. Vi anpassar och skräddarsyr utbildningen på ett pedagogiskt sätt – så att alla i verksamheten förstår nyttan av att använda de nya moderna verktygen.

Vill du komma i kontakt med en säljare?

Ring oss på 0416 - 58 50 20 eller hör av dig direkt till någon av oss här nedan!
Tillsammans tar vi fram en lösning som passar just din verksamhet!

Adrian Hansson

0416-585197

Michael Nilsson

0411-556661

Andreas Björklund

0416-584497

Adam Lindberg

0416-584447

Mattias Röman

0416-585169

Erica Larsdotter

0416-584400

Vill du att vi kontaktar dig?
Lämna dina kontaktuppgifter här!

 

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Läs hur vi hanterar personuppgifter i vår integritetspolicy