fbpx

Effektiv dokumenthantering

Vad innebär en effektiv dokumenthantering? Hur kan jag organisera alla mina papper på ett enkelt sätt? Vilken skrivare behöver min verksamhet? Hur gör jag om jag inte vill att andra ska se det jag skriver ut? Kan jag få ett serviceavtal?

Dessa frågor älskar vi att besvara, välkommen till Teleservice!

Vi ger dig bekymmersfri dokumenthantering

Önskar du en effektiv dokumenthantering? Digitaliseringen har öppnat många nya möjligheter för att hantera pappersdokument på ett enklare vis. Med våra lösningar nyttjar du digitalkraft och får kontroll över alla dokument som rör sig i ditt företag. Oavsett om det är fakturor som ska in i ert system eller dokument som ska skrivas ut.

Dessutom ser vi också till så att rätt utrustning används till rätt saker, och självklart – till rätt pris.

Vi tar ansvar för din dokumenthantering

När du får en lösning inom dokumenthantering från oss så ser vi till att den verkligen fungerar och stödjer din verksamhet. Vi sköter installation, drift och underhåll så du kan spendera din tid på annat. Med våra egna tekniker och transportbil kan vi garantera att vi tar helhetsansvar för installationen.

Dokumenthantering, företag

Övervakning

I våra lösningar för dokumenthantering håller vi koll på hur de olika maskinerna presterar. På så sätt kan vi vara proaktiva och förutse eventuella underhållsbehov. Vi kan ta del av felmeddelande, genomföra uppdateringar och konfigurationer utan att ens vara på plats hos dig. Och bäst av allt – vi ser till så att du har ny toner vid dörren precis när den är på väg att ta slut. Smidigt, eller hur?

Follow me print

Många gånger skrivs det ut dokument med känslig information som du kanske inte vill att andra i verksamheten ska se. I en modern lösning ökar du säkerheten genom att se till att ditt dokument skrivs ut exakt när du står vid maskinen. Du identifierar dig enkelt med en tagg eller en kod, vid maskinen väljer du sen vilka dokument som ska skrivas ut. För enkelhetens skull använder du såklart samma tagg och kod till företagets alla maskiner.

Ständigt uppkopplad

Dagens maskiner erbjuder många möjligheter att hantera dokument, både fysiskt och digitalt. Utöver att kunna kopiera, skriva ut i färg, dubbelsidigt, sortera, häfta och vika – så är dagens maskiner även uppkopplade till internet. Detta möjliggör att de kan kopplas upp till företagets olika molntjänster så som SharePoint, Dropbox och Microsoft Office 365 – och dokument kan hittas direkt från maskinens manöverskärm!

Smart inskanning

Idag gör tekniken det väldigt enkelt att ta in ett pappersdokument till den digitala världen. Med uppkopplade maskiner och dokumentmatare kan du lätt skanna in ett dokument med många sidor där filen hamnar direkt på rätt plats i nätverket eller i molnet. Du kan också enkelt spara den som PDF-fil eller till och med som en redigerbar Word-fil med OCR, bildbehandling eller andra tekniker. 

Serviceavtal för dokumenthantering

När du har ett serviceavtal hos Teleservice säkerställer vi driften av dina maskiner och ser till så att de alltid fungerar. Vi erbjuder flera olika nivåer av serviceavtal – tillsammans tar vi fram ett för just din verksamhet.

Vill du komma i kontakt med en säljare?

Ring oss på 0416 - 58 50 20 eller hör av dig direkt till någon av oss här nedan!
Tillsammans tar vi fram en lösning som passar just din verksamhet!

Adrian Hansson

0416-585197

Michael Nilsson

0411-556661

Andreas Björklund

0416-584497

Adam Lindberg

0416-584447

Mattias Röman

0416-585169

Erica Larsdotter

0416-584400

Vill du att vi kontaktar dig?
Lämna dina kontaktuppgifter här!

 

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Läs hur vi hanterar personuppgifter i vår integritetspolicy