fbpx

Kommunikation med Teleservice

Hur kommunicerar jag effektivt med mina kollegor? Kan jag öka min tillgänglighet gentemot mina kunder? Behöver jag en telefonväxel? Är det läge att uppgradera utrustningen i våra konferensrum?

Dessa frågor älskar vi att besvara, välkommen till Teleservice!

Är det enkelt att nå dig och dina kollegor?

Teleservice erbjuder många möjligheter till bättre kommunikation med hjälp det senaste inom teknikbranschen. Vår expertis kring digitala arbetsplatser ser till så att din verksamhet får en ännu mer produktiv arbetsmiljö. Att vara lätt att nå och tillgänglig för sin kunder är en självklarhet. 

Det spelar ingen större roll om din verksamhet nås via chatten, i telefon, på hemsidan eller via e-post – det viktigaste är att ni kan nås var som helst, när som helst – och gärna så snabbt som möjligt. Och glöm för allt i världen inte bort att kommunikationen internt också är minst lika viktig. Om internkommunikationen fungerar felfritt blir det enklare att skapa framgång.

Moderna telefonilösningar

Teleservice telefonilösningar är skalbara och kan ständigt anpassas efter just din verksamhets behov. Vår telefonitjänst från underleverantören Telavox är en modern lösning som fungerar för både intern- och externkommunikation. Systemet använder en app där du enkelt kan ställa in telefonväxelns olika parametrar, koppla på dina kollegor och se statistik över dina telefonsamtal.

I appen kan du även chatta med din kollegor och ha telefonkonferens. Det är mycket enkelt att lägga till eller ta bort användare och du betalar bara för de funktioner som du behöver. Tjänsten kräver inte heller någon stor första investering.

N

Telefonväxel

N

Knappval

N

Användarvänligt

N

Chat och gruppchat

N

Kösystem

N

Telefonkonferens

N

Röstbrevlåda

N

Helt online

Kommunicera som ett proffs!

Teleservice har en gedigen spetskompetens inom kommunikation. Via våra egna nät och verktyg som vi själva utvecklat gör vi det enkelt för människor att kommunicera.

Digital kommunikation, bredband

Förbindelsen

Med vårt eget bredbandsnät i södra Skåne erbjuder vi dig den viktigaste delen i kommunikation: internet-förbindelsen!

Mobiltäckning

Mobiltäckning

I samarbete med AddSecure ser vi till så att du får mobiltäckning där det är extra svårt med mottagningen, så som i bergsrum eller i isolerade anläggningar.

Digital kommunikation

Digital kommunikation

Med vår breda kompetens inom digitala arbetsplatser har vi en uppsjö av verktyg som hjälper din verksamhet till bättre kommunikation.

Mötesrum som ökar produktiviteten

När människor får en chans att mötas och samarbeta kan det uppstå magi! Just konferensrummet har länge varit platsen där vi löser problem, kläcker nya idéer och skapar intressanta samarbeten. På en modern arbetsplats förstärker tekniken möjligheterna i ett konferensrum.

Fjärrnärvaro

Med ett konferensrum rustat för fjärrnärvaro behöver människor plötsligt inte resa långa vägar för att mötas. Samarbeten kan genomföras och beslut kan fattas med människor från hela världen – som om de satt bredvid dig. De kan se alla deltagare, själva bidra och även ha tillgång till presentationsskärmar och andra verktyg.

Digitala arbetsytor

Idag finns digitala arbetsytor med möjlighet till att föra anteckningar eller skisser på en skärm som om det vore en whiteboardtavla. Alla deltagare kan medverka oavsett om de är på plats fysiskt eller fjärranslutna. Och när mötet är över tar alla del av anteckningarna på sina egna enheter. Det ger även möjlighet till att återkomma och fortsätta jobba på samma arbetsyta vid ert nästa digitala möte ihop.

Håll er uppkopplade!

I ett modernt mötesrum finns möjlighet för varje deltagare att bidra med bilder och annat material från sina egna enheter. De kan lätt växla och presentera på olika skärmar, både fysiskt närvarande och fjärranslutna kan ta del av det. Ett konferensrum kan även vara uppkopplad till ett kalendersystem så att dina medarbetare lätt kan förboka eller se tillgängligheten på rummen.

Vill du komma i kontakt med en säljare?

Ring oss på 0416 - 58 50 20 eller hör av dig direkt till någon av oss här nedan!
Tillsammans tar vi fram en lösning som passar just din verksamhet!

Adrian Hansson

0416-585197

Michael Nilsson

0411-556661

Andreas Björklund

0416-584497

Adam Lindberg

0416-584447

Mattias Röman

0416-585169

Erica Larsdotter

0416-584400

Vill du att vi kontaktar dig?
Lämna dina kontaktuppgifter här!

 

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Läs hur vi hanterar personuppgifter i vår integritetspolicy