fbpx

Koppla upp dina flerfamiljshus

Med dina flerbostadshus uppkopplade till Teleservice erbjuder din fastighet moderna och attraktiva hem som är väl förberedda för framtiden.

Rusta dina fastigheter för framtiden!

På samma sätt som de flesta idag förväntar sig vatten och el i en potentiell ny bostad, så är det också allt vanligare att ställa krav på en modern internetuppkoppling via fiber. Med fiber kan du surfa snabbt, streama högupplöst material, spela onlinespel, erbjuda TV-kanaler och telefoni.

Med din fastighet uppkopplad till Teleservices fibernät kan du känna dig trygg i att de bostäder som erbjuds lever upp till de högsta kraven och önskemålen. Förutom en stabil internetuppkoppling erbjuder vi även TV-tjänster och telefoni via fiber – allt som behövs för ett modernt utrustat hem helt enkelt!

Teleservice som helhetsleverantör

För att göra det enkelt för våra kunder är vi direkt verksamma i alla delar av arbetet – från början till slut. Vi planerar, gräver, lägger kablar, installerar, underhåller och erbjuder support. Allt helt utan underleverantörer!

Som helhetsleverantör kan vi säkerhetsställa att våra tjänster är optimalt anpassade för våra kunder, med fokus på framtiden. När ny teknik kommer uppgraderar vi smidigt  befintliga system. Skulle det uppstå problem blir processen mer tidseffektiv och enklare för alla parter, eftersom vi slipper att blanda in underleverantörer.

Fiberkarta, bredband, Teleservice

Vårt nät finns i södra Skåne

Vårt nät har expanderat de senaste åren! Just nu har vi nät i områden som Malmö, Lund, Trelleborg, Skurup, Ystad, Tomelilla, Sjöbo, Simrishamn och Hörby.

Kommunala bolag

Vi har hjälpt de kommunala fastighetsbolagen i bland annat Sjöbo, Hörby och Tomelilla att koppla upp sina olika fastigheter med höghastighetsfiber. Både i de tätbebyggda orterna och i byarna runt omkring.

Bostadsrättsföreningar

Vi har levererat smidiga lösningar för ett flertal bostadsrättsföreningar i många orter. Allt från några få anslutningar till flera hundratals uppkopplade lägenheter i samma förening. 

Fastighetsbolag

Allt fler fastighetsförvaltare får upp ögonen för våra smarta lösningar. Vi är stolta över att ha levererat till BA-fastigheter, Önneköps fastigheter AB, Leny fastigheter AB, SBF Bostad, mfl.

Vill du erbjuda framtidssäkra bostäder?

En bostad ansluten till Teleservice är en framtidssäker bostad, och därmed intressantare på bostadsmarknaden! Ta kontakt med oss så berättar vi mer.

Vill du kunna erbjuda framtidssäkra bostäder?

En bostad ansluten till Teleservice är en framtidssäker bostad, och därmed intressantare på bostadsmarknaden! Ta kontakt med oss så berättar vi mer.