fbpx

TV från Teleservice

Vi erbjuder allt du behöver för en riktigt lyckad TV-upplevelse. Skaffa dina favoritkanaler och njut av dokumentärer, naturprogram, sport, barnprogram, film och serier!

Digital TV eller analog TV?

Med digital-TV får du bildkvalité i världsklass! Samtidigt kan analog TV ha vissa fördelar som kan vara praktiska för dig. Vilken typ av anslutning du ska välja beror till stor del på vilka tekniska möjligheter som finns i din bostad.

Digital mottagning kräver en digitalmottagare, antingen inbyggd eller extern. För att kunna se de kodade digitala kanalerna behöver du även ett programkort – ett kort för varje TV. Behöver du komplettera med en digitalmottagare så kan du hyra eller köpa den hos oss.

Den analoga sändningen ger dig möjlighet att titta på olika kanaler på alla TV-apparater samtidigt. Och du behöver varken digitalmottagare eller programkort. Dock är utbudet mindre och bildkvalitén håller inte samma höga nivå som digitalmotagningen gör.

Digital TV

Analog TV

Högre bildkvalité (HD) N
Större kanalutbud N
Passar alla TV-apparater N

Vilka TV-kanaler vill du ha?

Med vårt basutbud får du ett axplock av Sveriges populäraste TV-kanaler. Alla kanaler finns också tillgängliga för digitalmottagning, tänk på att det då krävs en digitalmottagare. En del digitala kanaler är även kodade, då behöver du förutom en mottagare även ett programkort för varje TV.

Se separat lista för fullständigt kanalutbud och priser.

TV, kanalpaket

Digitalmottagare

Vissa TV-apparater har inbyggd digitalmottagare för DVB-C, dessa kompletteras med en kortläsare (CA-modul) och ett programkort från Teleservice (á 35kr/mån/st). Finns det ingen inbyggd digitalmottagare kan du koppla in en extern digitalmottagare.

Kodningssystem

Oavsett vilken digitalmottagare du har, så måste den vara anpassad för Cryptoguard kodningssystem för att kunna användas till Teleservice kanalutbud. Här kan du se vilka digitalboxar vi rekommenderar och har till försäljning i våra butiker.

HD-box, dubbla tuner, TV

HD-box med dubbla tuners

Dilog DCH-810 ger dig möjlighet att spela in två program samtidigt som du tittar på ett tredje ifrån en extern hårddisk (ej inkluderad i priset). Kan anslutas till TV via HDMI eller Scart. Användarvänlig meny gör boxen lätthanterad.

1495 kr

 

HD-box till TV

HD-box

Dilog DVBCIP-802 kan hantera både digitala och HD-kanaler. Kan spela in via extern hårddisk. (ej inkluderad i priset)

995 kr

 

Kortläsare, TV

Kortläsare

CryptoCAM CI+, en komplettering för dig som har en TV med inbyggd DVB-C-mottagare.

695 kr

 

Hårddisk till digitalmottagare och TV

Extern hårddisk

HDD USB 500 GB, passar till Dilog DCH-810 och DC-235HD. Genom att ansluta hårddisken till din digitalmottagare kan du spela in dina favoritprogram.

845 kr

 

Beställ TV nu!

Vill du beställa TV från Teleservice, ändra i ditt kanalutbud eller beställa digitalmottagare? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Ring 0416-58 50 50