fbpx

TV från Teleservice

Vi erbjuder allt du behöver för en riktigt lyckad TV-upplevelse. Skaffa dina favoritkanaler och njut av dokumentärer, naturprogram, sport, barnprogram, film och serier!

Vårt BASUTBUD

Med vårt basutbud får du tillgång till Sveriges populäraste TV-kanaler. Alla våra kanaler finns också tillgängliga för digitalmottagning. Tänk på att det då krävs en digitalmottagare. En del digitala kanaler är även kodade och då behöver du, förutom en mottagare, även ett programkort för varje TV.
Du är alltid välkommen att rådfråga oss om du är osäker på vad just du behöver för att få tillgång till bildkvalité i världsklass.

159:-
  per månad

TV, kanalpaket

Vill du bygga ditt eget TV-paket?

Nu kan du bygga ditt eget skräddarsydda TV-paket med vår flexibla lösning – FLEX 7 och FLEX 14. Utöver de kanaler som ingår i ditt basutbud kan du nu även välja upp till 7 eller 14 ytterligare kanaler att njuta av. Självklart har vi även färdiga paket med attraktiva priser för dig som föredrar det. Alla våra tillvalspaket är digitala och sänds med högsta möjliga kvalité. Så tänk på att du behöver digitalmottagare och programkort för att kunna titta på dina TV-kanaler.

Flex 7

Ord. pris 119:-

59:-/mån

Pris gäller t.o.m 2024-06-30. Därefter ord.pris 119:-

Flex 14

Ord. pris 199:-

99:-/mån

Pris gäller t.o.m 2024-06-30. Därefter ord.pris 199:-

Samtliga tillvalspaket kräver att du har digitalmottagere och ett programkort från oss.

Bildkvalité i världsklass – med digital sändning

Med våra digitala sändningar får du bildkvalité i världsklass. För att kunna ta emot digitala sändningar behöver du ha en digital TV mottagare, antingen inbyggt i din TV, eller i en separat TV-box. Här ser du vilka TV-boxar vi säljer:

HD-box

Dilog DVBCIP-802 kan hantera både digitala och HD-kanaler. Kan spela in via extern hårddisk. (ej inkluderad i priset). Går att hyra för 45:-/mån.

995:-
eller 45:-/månad

Extern hårddisk

HDD USB 1TB, passar till våra Dilog-boxar. Genom att ansluta hårddisken till din digitalmottagare kan du spela in dina favoritprogram. Går att hyra för 40:-/mån.

945:-
eller 40:-/månad

Programkort för kodade kanaler

För att njuta av våra tillvalspaket eller de kodade kanalerna i vårt basutbud behöver du även införskaffa vårt programkort. Du behöver ett kort per TV som ska ha möjlighet till att nå kodade kanaler.

Programkort

Programkortet sätter du in i din digitala mottagare. Sen kan du njuta av våra kodade TV-kanaler som ingår i ditt TV-paket. Du kan ha flera programkort för användning i flera digitala mottagare.

35:-
/ per månad

DVB-C mottagare

CryptoCAM CI+, en komplettering för dig som har en tv med inbyggd DVB-C-mottagare. Går att hyra för 30:-/mån.

695:-
eller 30:-/månad

Redo att beställa TV-paket?


I vår onlinebeställning kan du bygga upp ditt eget TV-paket och få översikt över samtliga kostnader. Tänk på att våra TV-tjänster endast är tillgängliga för fastigheter som är anslutna till Teleservice eget fibernät.