fbpx
Teleservice IT-företag

Jobba hos oss och bli en Teleservare

Din framtida karriär

Teleservice är ett expansivt IT-företag, där drygt 150 medarbetare varje dag arbetar med att vägleda och rusta verksamheter och individer med digitala möjligheter. Alltid med fokus på ständig utveckling och exemplarisk service.

Vi söker människor som brinner för IT, kunden och för varandra! Människor som har ett driv framåt och som är peppade på att utvecklas tillsammans med oss.

Är du nyfiken på hur det är att vara en #Teleservare eller redan vet att du vill bli en del av oss? Läs gärna vidare under våra olika arbetsområden, hur livet som Teleservare är, sök en ledig tjänst eller connecta med oss!

Vi söker ständigt efter nya talanger!

På Teleservice

Teleservice erbjuder en härlig arbetsplats med kompetenta, engagerade och supertrevliga kollegor

Goda utvecklingsmöjligheter i ett företag med en klar strategi och målsättning att växa

Ett nära och lyhört ledarskap, som ständigt jobbar med att du ska bli den bästa versionen av dig.

Vi är ett aktivt gäng som gärna utmanar varandra, har kul tillsammans och bryr oss om varandra

Vi uppmärksammar och firar framgångar, ger beröm för goda prestationer

Är du vår nästa #Teleservare?

Lediga tjänster

Hittar du ingen tjänst som passar dig just nu? Connecta då med oss, vi är ständigt på jakt efter nya talanger.

 

Från bloggen

Lär känna Teleservice som arbetsgivare och våra medarbetar

IT-konsulten Pierre har utvecklats och växt inom Teleservice

IT-konsulten Pierre har utvecklats och växt inom Teleservice

För Pierre Mårtensson är ingen arbetsdag den andra lik. Han jobbar med servermiljöer, nätverk, tredjepartsapplikationer, Microsoft-produkter och säkerhetsfrågor. Några dagar i veckan jobbar han på plats ute hos kunder och agerar som deras IT-avdelning, någon dag...

Teleservice är stolt supporting partner till Hello World!

Teleservice är stolt supporting partner till Hello World!

Vi är stolta över att meddela att vi för tredje året i rad är supporting partner till Hello World! Som en del i vårt hållbarhetsarbete stödjer och bidrar Teleservice till välgörenhetsarbete, både på lokal och nationell nivå. Hello World är en ideell förening som...

Spontanansök!

Vi håller alltid ögonen öppna för nya talanger som vill vara med och utveckla Teleservice. Även om det inte finns någon ledig tjänst som passar dig just nu, så vill vi gärna att du connectar med oss. På så sätt blir du uppdaterad om när vi har lediga tjänster inom det område du är intresserad av, och vi får upp ögonen för att du finns!

Studentmöjligheter hos Teleservice!

Vi erbjuder studenter möjlighet till praktikplats samt möjlighet att skriva examensarbete hos oss. Vi tar kontinuerligt emot studenter som går yrkeshögskola inom IT området och som vill genomföra sin arbetsplatsförlagd praktik hos oss. Vi tar även emot praktikanter med andra erfarenheter i den mån vi har möjlighet. Att göra sin praktik hos oss är ett ypperligt sätt att starta sin karriär på Teleservice.