fbpx

IT-utbildning med Teleservice

På vilket sätt kan IT-utbildning bidra till ekonomisk tillväxt? Hur säkerställer jag mina medarbetares IT-kompetens? Vad behöver vi utbilda oss inom verksamheten? Hur ser jag till att alla arbetar på ett riskmedvetet vis?

Dessa frågor älskar vi att besvara, välkommen till Teleservice!

Dags för IT-utbildning?

Tekniken utvecklas ständigt och IT-utbildning blir allt viktigare. Det som du hade stenkoll på och som var högaktuellt för bara något år sedan är troligen ersatt med ny teknik idag.

System förnyas med nya möjligheter och funktionaliteter, och att hänga med och anpassa sig till förändringen är inte alltid så enkelt som man tror.

Då kan det vara läge för IT-utbildning. Att ha rätt kompetens och medarbetare med rätt utbildning kan nämligen vara en stark konkurrensfördel i dagens digitala värld.

IT-utbildning

IT-utbildning med Teleservice: Vår expertis – din framgång

Vi har sysslat med IT och utveckling så länge vi kan minnas, vår kunskap och erfarenhet inom detta är därför gedigen. Vill du och dina medarbetare också känna er trygga med er kunskap inom IT? Vår IT-utbildning är full av digitalkraft! Vi lär er gärna allt vi kan – eller bara precis det ni vill och behöver lära er. Ingen verksamhet är den andra lik och vi anpassar såklart hur och vad vi lär ut precis efter era önskemål.

Utbildning inom IT

Hur vill du bli utbildad?

Vi kan hålla workshops för flera medarbetare samtidigt. Passar det bättre att vi gör en  IT-utbildning med en medarbetare i taget, så gör vi så klart det. 

Ibland kan det passa bäst med en onlinekurs som vi sätter ihop till er. Allt handlar om era behov och vi anpassar och utbildar så som det passar just er verksamhet bäst.

Vill du komma i kontakt med en säljare?

Ring oss på 0416 - 58 50 20 eller hör av dig direkt till någon av oss här nedan!
Tillsammans tar vi fram en lösning som passar just din verksamhet!

Adrian Hansson

0416-585197

Michael Nilsson

0411-556661

Andreas Björklund

0416-584497

Adam Lindberg

0416-584447

Mattias Röman

0416-585169

Erica Larsdotter

0416-584400

Vill du att vi kontaktar dig?
Lämna dina kontaktuppgifter här!

 

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Läs hur vi hanterar personuppgifter i vår integritetspolicy