fbpx

Jobba hos oss och bli en Teleservare

Din framtida karriär

Teleservice är ett expansivt IT-företag, där 150 medarbetare varje dag arbetar med att vägleda och rusta verksamheter och individer med digitalkraft. Alltid med fokus på ständig utveckling och exemplarisk service.

Vi söker människor som brinner för IT, kunden och för varandra! Människor som har ett driv framåt och som är peppade på att utvecklas tillsammans med oss.

Är du nyfiken på hur det är att vara en #Teleservare eller redan vet att du vill bli en del av oss? Läs gärna vidare under våra olika arbetsområden, hur livet som Teleservare är, sök en ledig tjänst eller connecta med oss!

Vi söker ständigt efter nya talanger!

På Teleservice

Jobba på Teleservice

Teleservice erbjuder en härlig arbetsplats med kompetenta, engagerade och supertrevliga kollegor

utvecklingsmojligheter

Goda utvecklingsmöjligheter i ett företag med en klar strategi och målsättning att växa

jobba på teleservice-ledarskap
Ett nära och lyhört ledarskap, som ständigt jobbar med att du ska bli den bästa versionen av dig.
jobba på teleservice-aktivitet

Vi är ett aktivt gäng som gärna utmanar varandra, har kul tillsammans och bryr oss om varandra

jobba på teleservice-prestationer

Vi uppmärksammar och firar framgångar, ger beröm för goda prestationer

jobba på teleservice-teleservare

Är du vår nästa #Teleservare?

Lediga tjänster

Hittar du ingen tjänst som passar dig just nu? Connecta då med oss, vi är ständigt på jakt efter nya talanger.

 

Från bloggen

Lär känna Teleservice som arbetsgivare och våra medarbetare

Magiskt 50-årsfirande på slottet!

Magiskt 50-årsfirande på slottet!

Tidigt på fredagsmorgonen hoppade cirka 150 medarbetare på bussarna som gick mot Bäckaskog slott. Väl framme på slottet bjöds det på fika och mingel. Solen sken och stämningen var på topp. Vår ägare Claes Andersson intog scenen och hälsade alla välkomna till årets...

Varför trivs David och Roger så bra på Teleservice?

Varför trivs David och Roger så bra på Teleservice?

Vad är det egentligen som gör att våra medarbetare trivs så bra på jobbet? Vi frågade två av våra IT-konsulter, Roger Hansson och David Isaksson, som båda utgår från vårt fina Malmökontor.Nyckeln till att leverera högklassig IT David började på Teleservice år 2022 och...

Spontanansök!

Vi håller alltid ögonen öppna för nya talanger som vill vara med och utveckla Teleservice. Även om det inte finns någon ledig tjänst som passar dig just nu, så vill vi gärna att du connectar med oss. På så sätt blir du uppdaterad om när vi har lediga tjänster inom det område du är intresserad av, och vi får upp ögonen för att du finns!

Studentmöjligheter hos Teleservice!

Vi erbjuder studenter möjlighet till praktikplats samt möjlighet att skriva examensarbete hos oss. Vi tar kontinuerligt emot studenter som går yrkeshögskola inom IT området och som vill genomföra sin arbetsplatsförlagd praktik hos oss. Vi tar även emot praktikanter med andra erfarenheter i den mån vi har möjlighet. Att göra sin praktik hos oss är ett ypperligt sätt att starta sin karriär på Teleservice.