fbpx

Din framtida karriär

Teleservice är ett expansivt IT-företag, där 150 medarbetare varje dag arbetar med att vägleda och rusta verksamheter och individer med digitalkraft. Alltid med fokus på ständig utveckling och exemplarisk service.

Vi söker människor som brinner för IT, kunden och för varandra! Människor som har ett driv framåt och som är peppade på att utvecklas tillsammans med oss.

Är du nyfiken på hur det är att vara en #Teleservare eller redan vet att du vill bli en del av oss? Läs gärna vidare under våra olika arbetsområden, hur livet som Teleservare är, sök en ledig tjänst eller connecta med oss!

Vi söker ständigt efter nya talanger!

På Teleservice

Jobba på Teleservice

Teleservice erbjuder en härlig arbetsplats med kompetenta, engagerade och supertrevliga kollegor

utvecklingsmojligheter

Goda utvecklingsmöjligheter i ett företag med en klar strategi och målsättning att växa

jobba på teleservice-ledarskap
Ett nära och lyhört ledarskap, som ständigt jobbar med att du ska bli den bästa versionen av dig.
jobba på teleservice-aktivitet

Vi är ett aktivt gäng som gärna utmanar varandra, har kul tillsammans och bryr oss om varandra

jobba på teleservice-prestationer

Vi uppmärksammar och firar framgångar, ger beröm för goda prestationer

jobba på teleservice-teleservare

Är du vår nästa #Teleservare?

Lediga tjänster

Hittar du ingen tjänst som passar dig just nu? Connecta då med oss, vi är ständigt på jakt efter nya talanger.

 

Från bloggen

Lär känna Teleservice som arbetsgivare och våra medarbetare

Ola Grevskog är årets veteran på Teleservice

Ola Grevskog är årets veteran på Teleservice

Kontakten med kunder och kollegor är halva nöjet med jobbet. Att förstå hur teknik fungerar är en annan stor drivkraft för Årets veteran. Efter 27 år på Teleservice är han en uppskattad kollega som generöst delar med sig av sin kunskap och erfarenhet. Årets veteran...

Anton Hansson är årets nykomling på Teleservice

Anton Hansson är årets nykomling på Teleservice

På Teleservice är vi stolta över våra medarbetare och vill visa vår uppskattning på olika sätt. En årlig tradition för att göra detta är att utse årets nykomling, årets ledare, årets veteran och årets teleservare. Vinnarna koras genom att nomineras av sina kollegor...

Timmies imponerande karriärsresa inom Teleservice

Timmies imponerande karriärsresa inom Teleservice

Året var 2020, covid 19 hade just startat och en smått nervös Timmie Nilsson klev in genom dörrarna för att göra praktik på Teleservice it-avdelning. Han skulle vara på servicedesk, där huvuduppgiften är att ge support till kunderna via telefon - och på den tiden var...

Spontanansök!

Vi håller alltid ögonen öppna för nya talanger som vill vara med och utveckla Teleservice. Även om det inte finns någon ledig tjänst som passar dig just nu, så vill vi gärna att du connectar med oss. På så sätt blir du uppdaterad om när vi har lediga tjänster inom det område du är intresserad av, och vi får upp ögonen för att du finns!

Studentmöjligheter hos Teleservice!

Vi erbjuder studenter möjlighet till praktikplats samt möjlighet att skriva examensarbete hos oss. Vi tar kontinuerligt emot studenter som går yrkeshögskola inom IT området och som vill genomföra sin arbetsplatsförlagd praktik hos oss. Vi tar även emot praktikanter med andra erfarenheter i den mån vi har möjlighet. Att göra sin praktik hos oss är ett ypperligt sätt att starta sin karriär på Teleservice.