fbpx

Mötesrum med Teleservice

Är ditt mötesrum ordentligt utrustat? Har du lösningar för fjärrnärvaro, ljud, bild och rätt program? Behöver du en mobil kontorslösning som funkar var du än befinner dig? På Teleservice kan vi hjälpa dig med allt detta – och mycket mer!

Mötesrum som bidrar till mervärde

När idéer bollas mellan medarbetarna och olika synsätt får komplettera varandra så händer någonting. Plötsligt blir resultatet mångdubbelt bättre än om alla försökt värka fram idéerna själva. Det är i samarbetet mellan drivna och engagerade kollegor som de magiska uppslagen och innovationerna blir till! Det är därför en förutsättning att mötesrummet och det mobila kontoret har rätt utrustning – både fysiskt och digitalt. Med Teleservice blir ditt mötesrum laddat med digitalkraft.

Fjärrnärvaro

Med ett konferensrum rustat för fjärrnärvaro behöver människor inte resa långt för att mötas. Du och dina kollegor eller kunder kan befinna er i varsin världsdel och ändå mötas och samarbeta som om ni varit i samma mötesrum. Ni kan se alla deltagare, bidra själva och även ha tillgång till presentationsskärmar och andra verktyg.

Med våra mobila kontorslösningar kan du dessutom flytta kontoret vart du vill och ändå vara lika närvarande och delaktig i arbetsflödet på det fysiska kontoret som du faktiskt varit där – vilket du ju är med rätt utrustning.

Digitala arbetsytor

Nya digitala arbetsytor gör det möjligt att föra gemensamma anteckningar och skisser på en skärm som om det vore en whiteboardtavla. Oavsett om deltagarna är fjärranslutna eller på plats fysiskt kan alla medverka och bidra med text, bild och annat material via sina egna enheter. Det går lätt att genomföra presentationer och växla mellan olika skärmar som alla ser.

När mötet är slut kan alla ta del av anteckningarna på sina egna enheter. Det gör att man kan ta vid precis där man slutade och fortsätta jobba på samma arbetsyta vid nästa onlinemöte ihop.

telefoni-kommunikation

Rätt utrustning

Oavsett om du genomför dina digitala möten hemifrån eller från ett konferensrum i företagets lokaler behöver du ha rätt slags utrustning.

Ska skärmen vara vanlig eller ha interaktiva funktioner? Ska kameran automatiskt zooma in på den som pratar eller filma med vidvinkel? Vilket slags ljud behöver du? Vilken bakgrund ska synas bakom dig när du deltar på mötena? På Teleservice har vi gedigen erfarenhet av att hantera och hitta lösningar till dessa och andra frågor.

Som kund får du hjälp med uppgraderingen av både konferensrummet och hemmet så att kontoret kommer till dig istället för tvärtom. Vi erbjuder flexibla skräddarsydda lösningar som är helt anpassade och optimerade efter dina behov och önskemål.

it-system

Rumsbokning

Konferensrummet kan vara uppkopplat till ett kalendersystem så att alla enkelt kan förboka eller se tillgängligheten på rummen. Givetvis synkas detta över internet, och bokningarna man har gjort kan man även skicka ut externt via e-post.

Vill du komma i kontakt med en säljare?

Ring oss på 0416 - 58 50 20 eller hör av dig direkt till någon av oss här nedan!
Tillsammans tar vi fram en lösning som passar just din verksamhet!

Adrian Hansson

0416-585197

Michael Nilsson

0411-556661

Andreas Björklund

0416-584497

Adam Lindberg

0416-584447

Mattias Röman

0416-585169

Erica Larsdotter

0416-584400

Vill du att vi kontaktar dig?
Lämna dina kontaktuppgifter här!

 

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Läs hur vi hanterar personuppgifter i vår integritetspolicy