fbpx

Teleservice – Privat

Digitala tjänster – Bredband, fiber, TV och telefoni

Med Teleservice i hemmet öppnas en hel värld av digitala möjligheter! Vilka digitala tjänster vill du ha? Vi erbjuder allt du behöver för att kommunicera med omvärlden – snabbt och stabilt internet, mängder av olika tv-kanaler och smidiga telefonilösningar. Självklart till priser som tåls att jämföra med våra konkurrenter.

Det finns många fördelar för dig som kund att anlita Teleservice. Vi är lokala och finns alltid ett stenkast bort när du behöver oss. Med vår djupa tekniska kompetens och långa erfarenhet levererar vi tjänster som underlättar i din vardag – välkommen till oss!

Digitala tjänster för ditt hem?

Hos oss kan du få ditt hem uppkopplat med moderna digitala tjänster som passar alla i hemmet.

bredband

Bredband

Med bredband från Teleservice surfar du snabbt, stabilt och säkert. Vårt bredbandsnät täcker större delen av sydöstra Skåne – även ute på landsbygden. Vi erbjuder uppkoppling med olika tekniska lösningar, beroende på förutsättningar hos dig.

TV

TV

Hos oss kan du välja bland ett brett utbud av populära tv-kanaler. Vi är övertygade om att det finns kanaler för allas tycke och smak i hemmet. Koppla samman din nya fina tv-apparat med några av våra högkvalitets HD-kanaler.

IP-Telefoni

Telefoni

Med hjälp av din bredbandsanslutning kan du utöver att surfa på internet även använda den till att ringa. Säg upp ditt fasta telefonabonnemang och ring till en låg kostnad via ditt bredband istället.

Vill du beställa bredband?

Om du redan har fiber inkopplat är du redo för nästa steg.

Beställ fiber och få en smartare vardag!

Teleservice fibernät växer i en rasande fart. Varje dag kopplar vi in nya hushåll som får tillgång till framtidens digitala tjänster och möjligheter. Med gedigen erfarenhet och kontroll på hela kedjan med projektering, utbyggnad, drift, underhåll och egna tekniker kan vi säkerställa ett stabilt nät – en fiberanslutning i världsklass helt enkelt.

Teleservice på jobbet