fbpx

Om Teleservice

Vi är ett expansivt IT-företag som alltid ser framtidens digitala möjligheter. Varje dag implementerar vi ny teknik till privat- och företagskunder – med fokus på exemplarisk service och support för våra kunder.

Expansivt IT-företag i södra Skåne

Vi har tagit fram lösningar efter våra kunders behov sedan starten 1973. Då var vi ett enmansföretag som reparerade TV-apparater – idag är vi ett familjeföretag med över 150 anställda, med kontor i Sjöbo, Ystad och Malmö.

I vår bransch sker det ständigt förändringar, och vi hänger framgångsrikt med. Det tror vi beror mycket på vår vilja att göra allt i vår makt för våra kunder – kombinerat med en enorm nyfikenhet och flexibilitet. Och så har vi alltid gillat att göra det så enkelt som möjligt för våra kunder.

Affärsområden – IT, bredband och fiber

På Teleservice jobbar vi med tre affärsområden – IT, bredband och fiberutbyggnad. Här erbjuder vi ett heltäckande sortiment av produkter och tjänster.

Vår styrka är att vi har kunskap och kompetens för att arbeta med alla leden, samtidigt som vi har servicen och supporten för att ta ansvar för vårt arbete – hela vägen.

Du hittar oss i Sjöbo, Malmö och Ystad.