Utbud

Vårt utbud till dig
som är företagskund

Låt Teleservice ta hand om
IT-driften på ditt företag

Vill du också utveckla, förenkla och effektivisera ditt företags IT-tjänster?

Vi erbjuder alla delar inom IT-miljön – bredband, dokumenthantering, telefoni, servrar, klienter och infrastruktur. Självklart anpassar vi alla våra lösningar efter varje enskilt företags behov. Och inte nog med det. Vi tar även ansvar för drift och support efter leveransen.

En stor fördel med att samarbeta med oss är att oavsett hur många olika tjänster du väljer så får du bara ett avtal, en faktura och en och samma kontaktperson för alla dina tjänster – enklare än så kan det inte bli.

Snabb och stabil uppkoppling
– för effektivt arbete

Digitaliseringen av samhället gör att snabb och stabil uppkoppling blir allt viktigare när du driver företag och på olika vis behöver koppla upp dig mot omvärlden.
Vi kan lösa all kommunikation, vare sig det gäller ett fiberbaserat höghastighetsnät eller trådlösa lösningar. Kontakta oss så tar vi reda på vilken bredbandsanslutning som passar just dig och ditt företag bäst.

Digitalisering och automatisering

För att ständigt ligga i framkant som tjänsteleverantör krävs det att vi satsar stenhårt på framtidens utveckling. Och det gör vi.

Teleservice har en egen utvecklingsavdelning som tar fram lösningar helt anpassade efter ditt företags behov. I nära samarbete med dig som kund kartlägger vi dina behov och möjligheter. Efter önskemål utvecklar vi system, applikationer, funktioner, tjänster och verktyg.  Allt för att förenkla och underlätta – både för ditt företag och dina kunder.

Vi har bland annat tagit fram lösningar till företagen Polykemi och Upstream som används både nationellt och internationellt.

Moln- och hostingtjänster

Teleservice levererar moln- och hostingtjänster till små och stora företag och erbjuder både standard- och skräddarsydda lösningar.

Vi erbjuder bland annat virtuell server – en modern hostingtjänst som är utvecklad för företag som önskar hög flexibilitet, skalbarhet, säkerhet och kostnadseffektivitet.

Vi hjälper dig också gärna med välfungerande onlinebackup-lösningar för att säkerhetskopiera dokument, affärssystem, e-post, lönesystem, bilder, databaser och andra affärskritiska filer.

Självklart har vi även tjänster som webbhotell, domäner, mailhotell, FTP-hotell och Co-location.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Teleservice Skåne AB
Västergatan 14
275 30 Sjöbo