fbpx

IT utbildning med Teleservice

Hur säkerställer jag mina medarbetares IT-kompetens? Vad behöver vi utbilda oss inom verksamheten? Hur ser jag till att alla arbetar på ett riskmedvetet vis? Dessa frågor älskar vi att besvara, välkommen till Teleservice!

Dags för kunskapsutveckling inom IT?

Tekniken utvecklas ständigt och det som du hade stenkoll på och som var högaktuellt för bara något år sedan är troligen ersatt med ny teknik idag.

System förnyas med nya möjligheter och funktionaliteter, och att hänga med och anpassa sig till förändringen är inte alltid så enkelt som man tror. 

Då kan det vara läge för IT-utbildning. Att ha rätt kompetens och medarbetare med rätt utbildning kan nämligen vara en stark konkurrensfördel i dagens digitala värld.

Vår expertis blir din framgång

Teleservices har sysslat med IT och utveckling så länge vi kan minnas, vår kunskap och erfarenhet inom detta är därför gedigen. Vill du och dina medarbetare också känna er trygga med er kunskap inom IT? Vi lär er gärna allt vi kan – eller bara precis det ni vill och behöver lära er. Ingen verksamhet är den andra lik och vi anpassar såklart hur och vad vi lär ut precis efter era önskemål.

Hur vill du bli utbildad?

Vi kan hålla workshops för flera medarbetare samtidigt. Passar det bättre att vi sitter med en medarbetare i taget så gör vi det. 

Ibland kan det passa bäst med en onlinekurs som vi sätter ihop till er. Allt handlar om era behov och vi anpassar och utbildar så som det passar just er verksamhet bäst.

Vill du komma i kontakt med en säljare?

Hör av dig till någon av oss! Tillsammans tar vi fram en lösning som passar just din verksamhet!

Adam Lindberg

0416-584447

Adrian Hansson

0416-585197

Anders Björklund

0416-585177

Henric Larsson

0416-585171

Michael Nilsson

0411-556661

Vill du att vi kontaktar dig?
Lämna dina kontaktuppgifter här!

    Läs hur vi hanterar personuppgifter i vår integritetspolicy
    Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.