fbpx

Fantastiskt kundbesök på Jacy’z i Göteborg

Några av våra servicedesks-stjärnor Erika, Alexander, Mohammed och Mattias har spenderat ett par dagar hos en av våra kunder, Jacy’z i Göteborg, som ingår i ESS group.

Syftet med mötet var att stärka relationerna och skapa större förståelse för varandras arbete och behov. Sånt är alltid mycket trevligare och mer givande att göra på plats. Och oj vilket mottagande vårt gäng fick.

– Vi har tagits emot med öppna armar och fått helt galet mycket beröm och positiva kommentarer kring vår support och service på Teleservice IT-partner. Bland annat fick vi höra att vi är snabba, kompetenta och hjälpsamma.
Skitkul att få ta emot sådan feedback på plats och av så många olika personer, säger Mattias Nicklasson, chef för servicedesk på Teleservice.

Uppskattad hjälp på plats

Medarbetarna som var på plats jobbade intensivt fram till 01.00 på natten och hjälpte bland annat till med att förbättra arbetsmiljön, byte av datorer och gav uppskattad användarsupport på plats.

Samarbetet mellan Teleservice och ESS

Teleservice startade sitt samarbete med Ystad Saltsjöbad redan 2005 när vi började leverera internet till hotellet. När Ystad Saltsjöbad sedan blev uppköpta av ESS år 2007 så vidareutvecklades vårt samarbete snabbt till något större, och idag levererar vi det mesta inom IT till ESS group – datorer, skrivare, nätverk, servrar, molnlösningar, konferensutrustning, mobiltelefoner, kontorsmaterial och allt vad som kan tänkas behövas till de olika ESS- destinationerna.