fbpx

IT-support

Behöver du IT-support och stöd för att få din IT-miljö att fungera felfritt? Hur kan vi hjälpa din verksamhet att minska incidenter? Krånglar din dator? 

Dessa frågor älskar vi att besvara, välkommen till Teleservice!

Vi ger dig professionell IT-support

Vår IT-support hjälper kunder med en rad olika problem. Tack vare vår långa erfarenhet har vi utvecklat en högklassig och personlig servicedesk – helt i Teleservice egen regi. Hos oss möter du kompetent personal med högt servicemedvetande.

Vår servicedesk finns till för att du som användare ska få en bra upplevelse av våra produkter och tjänster. Vi vill att du ska känna trygghet och tillförlitlighet till oss i alla lägen.

 

Servicedesk når du i första hand genom telefon eller e-post. Du behöver bara ringa ett enda telefonnummer för att få hjälp och vägledning i alla dina IT-relaterade frågor och problem.

När du kontaktar oss för IT-support registrerar vi ditt ärende, det gör att alla får svar i tur och ordning. Informationen hjälper sedan oss i vårt arbete med att ständigt förbättras. Genom att arbeta proaktivt minskar vi risken för incidenter och problem.

IT-support

SPOC

Oavsett vad som går fel så kan du vända dig till Teleservice. Vi arbetar efter principen SPOC – att vara “single point of contact”. Det innebär att du får en kontaktperson som tar hand om alla dina IT-ärenden. Enkelt och tryggt! 

Proaktiv IT-support

Med vår moderna infrastruktur kan vi upptäcka fel innan de ens uppstår. Via monitorer kan vi ge förlag på åtgärder innan det blir problem. Detta gör vår IT-support mycket effektiv.