fbpx

Fiber från Teleservice

Med fiber från Teleservice kan du räkna med ett snabbt och stabilt bredband när du vill surfa riktigt snabbt, streama serier eller spela onlinespel. Dessutom erbjuder vi även TV och telefoni via fiber. 

Möjligheterna med fiber från Teleservice

En av de absolut största fördelarna med fiber är den höga kapaciteten av dataöverföring. Vi lever i en tid där vi konsumerar otroliga mängder data och då krävs det också allt högre bredbandshastigheter – och en felfri uppkoppling såklart.

I hushåll där flera personer vill använda internettjänster samtidigt är en snabb uppkoppling ovärderlig.

Kapaciteten från fiber är så pass stor att vi tryggt kan säga att den kommer att vara tillräcklig även långt in i framtiden – för tjänster som ännu inte ens existerar. Den höga hastigheten kan användas för både upp- och nedladdning.

Med din fastighet kopplad till vårt fibernät väntar många möjligheter. Förutom en stabil internetuppkoppling kan du självklart även beställa TV och IP-telefoni från oss via fiber, det är både enkelt och prisvärt.

Varför fiber?

  • En bostad ansluten till vårt fibernät är en framtidssäker bostad och därmed intressantare på bostadsmarknaden.
  • Med fiberteknikens pålitlighet och med Teleservices helhetsansvar för vårt nät kan vi erbjuda en mycket stabil och driftsäker förbindelse.
  • När du vill ha en snabb internet-förbindelse finns det inget som slår fibernätets hastighet och kapacitet.
  • Med vårt öppna fibernät kan du välja många tjänster och abonnemang till priser som tåls att jämföras.

Vad händer med fiberutbyggnaden?

Kan jag få fiber? Gör en intresseanmälan!

Din intresseanmälan är inte bidande, men hjälper oss att planera utbyggnaden effektivare. Gör din intresseanmälan redan idag!

Tjänster genom vårt fiber

Vad behöver du i ditt hem? Hos oss kan du få ditt hem uppkopplat med moderna digitala tjänster som passar alla i hemmet.

Bredband, fiber

Bredband

Med bredband från Teleservice surfar du snabbt, stabilt och säkert. Vårt bredbandsnät täcker större delen av sydöstra Skåne – även ute på landsbygden. Vi erbjuder uppkoppling med olika tekniska lösningar, beroende på förutsättningar hos dig.

TV, fiber

TV

Hos oss kan du välja bland ett brett utbud av populära TV-kanaler. Vi är övertygade om att det finns kanaler för allas tycke och smak i hemmet. Koppla samman din nya fina tv-apparat med några av våra högkvalitets-HD-kanaler.

IP-telefoni, fiber

Telefoni

Med hjälp av din bredbandsanslutning kan du utöver att surfa på internet även använda den till att ringa. Säg upp ditt fasta telefonabonnemang och ring till en låg kostnad via ditt bredband istället.

Hur kopplar man in fiber?

Vill du veta mer om hur det går till och vad det innebär att få fiber inkopplat i din bostad?