Hosting

Moln- och hostingtjänster

Virtuell server

Virtuell server är en modern hostingtjänst som är utvecklad för företag som önskar hög flexibilitet, skalbarhet, säkerhet och kostnadseffektivitet.
Tjänsten innefattar en egen virtuell server som driftas i en miljö där ni som kund kan göra uppgraderingar och nedgraderingar av resurser (CPU, ram, lagringsutrymme, IP-adresser, trafikmängd m.m).

Hög tillgänglighet

Vår miljö håller en hög tillgänglighet med redundans och automatisk failover om något mot förmodan skulle inträffa med den hårdvara där er virtuella server finns placerad. Till detta erbjuder vi olika lösningar för säkerhetskopiering och replikering mellan datorhallar.

Våra tjänster är utvecklade för små som stora företag. Kraven på tillgänglighet för sina affärskritiska system varierar och vi erbjuder olika servicenivåer (SLA). Vi har en beredskapsorganisation som finns tillgänglig 24/7/365 (dygnet runt, året om). Kontakta oss för att diskutera era behov och krav så hittar vi rätt lösning tillsammans.

Onlinebackup (TOBS)

Många tänker inte på hur viktigt det är med en väl fungerande backup förrän olyckan är framme och det är försent att göra något.
Vi erbjuder våra kunder en enkel, komplett och trygg backuplösning för att säkerhetskopiera dokument, affärssystem, e-post, lönesystem, bilder, databaser och andra affärskritiska filer.

Fördelar med online backup

  • Automatisk backup.
  • Lagring av alla typer av filer, bilder, dokument, musik, mm.
  • Drifttid 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året.
  • Lagring i datorhall med bra skalskydd, släckningssystem och reservkraft.
  • All data replikeras till sekundär site (två geografiskt skilda platser).
  • Tjänsten övervakas dygnet runt.

Webbhotell och mailhotell

I våra erbjudanden finns det stora möjligheter till både små och stora webblösningar.

Våra webbservrar är placerade i vår datorhall i Sjöbo med reservkraft och flera internetanslutningar. Vi erbjuder även dedikerade servrar vid behov. Kontakta oss så hittar vi rätt lösning för just dig.

Teleservice erbjuder en mailhotellstjänst med enkelhet och säkerhet som ledord. Om du är intresserad av fler konton än ordinarie, finns detta att köpa till.

Domän

Om du är intresserad av en egen domän kan Teleservice hjälpa dig att skaffa en. Det finns ett flertal adresser att välja mellan. Priserna varierar beroende på sort och antalet år som du köper tjänsten.

Co-location

Teleservice erbjuder co-location i Sjöbo och Malmö. Våra serverhallar har kyla, skalskydd, reservkraft och god konnektivitet till internet.

FTP-hotell

Teleservice erbjuder FTP-tjänster med olika storlekar.

Önskar du veta mer?

Ta kontakt med oss så tar vi tillsammans fram en lösning som passar just din verksamhet!

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Teleservice Skåne AB
Västergatan 14
275 30 Sjöbo