fbpx

”Vi har samarbetat med Teleservice sen urminnes tider”

Mikael Grabellus jobbar som IT-chef på Polykemi. Han har varit på företaget sedan 1999 och vad han kan minnas har de tagit hjälp av Teleservice med dokumenthantering sen urminnes tider. Det vill säga alltid.

Anledningen till att Polykemi valt att arbeta med Teleservice under alla år är att det alltid fungerat utan problem. En annan anledning är att de föredrar att välja lokala samarbetspartners om de kan, och om utbud och pris matchar såklart.

På Polykemi används kopieringsmaskinerna främst till klassisk kopiering, men även en hel del för skanning och utskrifter.

– Vi har idag ett tiotal kopiatorer i byggnaden från Teleservice. Vi har självfallet serviceavtal på maskinerna. Så om något strular ringer vi bara en av deras tekniker, James, så kommer han snabbt ut till oss och löser så att allt fungerar igen. Det funkar alltid smidigt, berättar Mikael Grabellus, IT-chef på Polykemi.

Mikael berättar också att de nyligen investerat i en helt ny storformatsskrivare (Epson SureColor SC-P8000) som kan skriva ut i format ända upp till större format än A0. Till detta har de även en kalibrerad skärm som gör att man kan se exakta färger för tryckkvalité, vilket behövs när man vill säkerställa så att man får samma resultat på skärmen som i utskrift. I samband med köpet av storformatsskivaren och skärmen fick de också utbildning i hur allt fungerar.

– Vi skriver ut många av våra trycksaker själva, som roll-ups och informationshäften till exempel. Kvalitén bli faktiskt riktigt bra! Ibland behöver vi ha saker utskrivna ganska så omgående och då är det inte alltid det lättaste att hitta en reklambyrå som har tid – då är det en stor fördel att kunna skriva ut det vi behöver själva i huset.

Framöver kommer Polykemi även att använda sig av en funktion som gör att de inte behöver ha toner liggande i lager. Utan istället ha toner när det behövs.

– Då har vi alltid full koll på när tonern börjar ta slut och slipper dessutom att ha en massa toner liggandes här. Det känns smart, samtidigt som vi värnar om miljön genom att slippa slänga gamla toner som inte kommer till användning, avslutar Grabellus.