fbpx

Trogen kund sätter värde på lokal service

Christer Olofsson är en av våra kära kunder. Vi på Teleservice blir både stolta och glada när vi får veta vilka tre anledningar till varför han väljer Teleservice som leverantör; den goda servicen, den lokala närheten och de kvalitativa produkterna!

– Jag har varit kund på Teleservice i många år, berättar Christer. När jag flyttade till Sjöbo från Umeå tog jag kontakt med Teleservice för att hitta en bra lösning för Kabel TV och internet. Det är en stor fördel att allt finns samlat på samma ställe och finns här lokalt i Sjöbo!

Att ständigt följa med i den tekniska utvecklingen är en självklarhet för oss på Teleservice. Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder den allra senaste tekniken kombinerat med riktigt bra service. Idag är Christer även en av våra kunder inom fibernät, som han fått installerat i sin bostad och snart även i sommarstugan.

– Teleservice tjänster fungerar väldigt bra, och skulle det hända något är det enkelt att få kontakt och snabb support. Man får alltid ett gott bemötande och eftersom det är ett lokalt företag vet jag vem personalen är och var de finns. Jag har ett ansikte på personen jag pratar med, det är aldrig anonymt och det gillar jag! Jag vet att de alltid gör sitt bästa och jag kan varmt rekommendera Teleservice, säger Christer.