fbpx

Teleservice utsedda till ”COMMERCIAL PARTNER OF THE YEAR 2022”! 

Vi har en fantastisk nyhet att berätta! Teleservice IT-partner har blivit utsedda till ”COMMERCIAL PARTNER OF THE YEAR 2022” av vår partner Fortinet!

Så här lyder motiveringen:

”En väletablerad Fortinet partner som fokuserat och målmedvetet driver och utvecklar Fortinet affären mot både nya och befintliga kunder för framtiden. De håller hög aktivitetsnivå mot sina kunder samt besitter god teknisk kunskap för design, implementation och underhåll av Fortinets IT-lösningar. Ett positivt, glatt och inspirerande gäng att arbeta tillsammans med!”

Tre medarbetare från Teleservice på plats i Stockholm
Vi tackar så mycket för utmärkelsen och den väldigt fina motiveringen! Det är tack vare våra engagerade, motiverade och målmedvetna medarbetare som vi med stolthet tar emot detta fina pris! På plats i Stockholm för att ta emot priset var våra IT-stjärnor Christian Rosdala, Fredrik Nestell och Magnus Andersson.

 

– Det här är ett bevis på att det vi gör verkligen gör skillnad. Jag är stolt över mina fantastiska kollegor, kunder och samarbetspartners som gjort detta möjligt, hälsar Christian Rosdala som var med i Stockholm och hämtade hem priset på Fotrinets gala.