fbpx

Teleservice hjälper Missing People med teknik i nya ledningsfordonet

I helgen var vi på plats i Tomelilla när Missing People Skåne fick ta emot nycklarna till sitt nya ledningsfordon. Teleservice har sponsrat med utrustning och installation av datorer, skärmar, skrivare, router, takantenner, usb-uttag och larm. Missing People Skåne har över 50 uppdrag per år.

– Detta fordon kommer vara till jättestor nytta för oss i Skåne. Detta gör att vi alltid har ett fordon packat med material som står redo för en sökinsats och vi kan jobba samtidigt som någon annan kör. Vilket betyder att vi kommer snabbare igång med sökinsatsen, skriver Missing People Skåne på sin Facebooksida.

Teleservice VD Patrik Andersson var tillsammans med Andreas Pfeiffer, som hjälpt till med installationen i fordonet, på plats vid överlämnandet. Båda är överens om att det känns riktigt bra att Teleservice har kunnat bidra med detta till en väl behövande och helt ideell organisation.

Här kan du läsa (och titta!) mer om överlämnandet av Missing Peoples nya ledningsfordon:
https://www.svtplay.se/video/19658478/lokala-nyheter-skane/svt-nyheter-skane-14-okt-19-55-1
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/missing-people-far-nytt-superfordon
http://www.ystadsallehanda.se/tomelilla/nu-kan-missing-people-leda-sina-eftersokningar-fran-egen-buss-blir-mycket-mer-rationellt/
https://www.facebook.com/missingpeopleswedenskane/videos/1010375219149030