fbpx

Teleservice fixade showen på Hörby KulturKalas

För tredje året i rad stod Teleservice för den stora LED-skärmen bakom artisterna på Stora Torg i Hörby. Sigrid Bernson fyllde torget på kvällen och Lamix rappade in natten, båda med imponerande färgexplosioner som bakgrund. Men skärmen användes även mellan de stora akterna genom att musikskolans elever fick chansen att uppträda framför en storskärm.

Teleservice gjorde det här året den största satsningen hittills och ställde upp med inte mindre än 10 personer på området för att hålla aktiviteten på topp. Barn fick kasta bollar där de kunde vinna vattenflaskor, reflexer och badbollar. Den stora uppgifter var dock att svara på frågor från intresserade besökare. Det var framför allt frågor om fiberutbyggnaden som var i fokus. Den börjar bli färdig inne i centrum, och nu har den även påbörjats på landsbygden.

– De vanligaste samtalen har tidigare varit ”när kommer ni?”, men nu har det svängt. Det har varit många samtal om hur snabbt och stabilt fibernätet är.

– Förutom att jobba, passade vi på att göra det till en liten satsning för oss kollegor. Vi åt middag tillsammans och sedan tog vi tillfället i akt när vi nu har en privatkonsert med Dan Hylander och Mats Ronander. Vi har ju tältet närmast scenen, så i praktiken var det många som konstaterade att den bästa platsen är hos Teleservice, på mer än ett sätt.