fbpx

Smarta vägväl för snabbt rullande företag

Som en del av en framtidsbransch blir behovet av smidiga tekniska lösningar allt större. Bil Bengtsson-koncernen är en av våra företagskunder som vi på Teleservice är både stolta och glada åt att kunna hjälpa med trygga och smarta tekniska vägval.

– Teleservice hjälper oss med mycket! Dels har de hand om vårt fibernät internt mellan våra anläggningar i Ystad, Sjöbo, Tomelilla, Simrishamn och Veberöd, men också med den externa internetförbindelsen. Vi är beroende av en trygg och stabil internetleverantör som kan säkra datatrafiken, säger Markus Ljunge, ekonomichef och ansvarig för IT-tjänsterna inom Bil Bengtsson-koncernen.

Familjeföretaget Bil Bengtsson har en lång tradition inom bilbranschen. Verksamheten startades redan 1930 och idag ingår även dotterbolagen Toyota Sydost och Österlens Lastvagns AB i koncernen.

Bil Bengtsson har varit kunder hos oss på Teleservice sedan många år tillbaka; ett samarbete som utökats i takt med den tekniska utvecklingen och nya behov inom organisationen.

– Samarbetet har kommit att omfatta mer och mer. Idag är vi kunder inom både fibernät, telefoni, datatillbehör, kontorsmaterial och kontorsmaskiner, säger Markus glatt. Teleservice är duktiga på att alltid erbjuda det senaste och att möta våra behov av nya lösningar. Det är fantastiskt att ha så hög teknisk kompetens så nära och en stor fördel att allt finns samlat på ett och samma ställe. Vi är väldigt nöjda!