fbpx

Över hälften av alla företag i Ystad anlitar Teleservice

Teleservice Skåne AB har gjort en minst sagt imponerande resa och gått från att vara ett enmansbolag med fokus på reparationer av tv-apparater till att idag vara ett komplett IT- och teknikföretag med 140 anställda. Fortsatt tillväxt planeras och därför söker Teleservice ständigt nya medarbetare. 

Det är en fantastisk utveckling som präglar Teleservice och har så gjort under de senaste 45 åren. Fortfarande familjeföretag med den tradition som det innebär, men dagens Teleservice är också ett toppmodernt IT-bolag. Den tekniska expertisen är hög men samtidigt satsar man på mjuka värden och en generös personalpolitik.

– Vi håller våra medarbetare högt och värderar dem som den viktigaste faktorn bakom företagets framgångar. Det är genom vår personal som vi kan växa och fortsätta utvecklas, säger Nathalie Bemerholt, kommunikationsansvarig på Teleservice.

Konstant utveckling
Inom Teleservice finns en konstant nyfikenhet och strävan efter att utvecklas och expandera. I dagens tjänsteutbud finns alla moderna tekniska lösningar som kan tänkas behövas för en fungerande och framtidssäker kommunikationslösning inom IT, copy, telefoni, konferensutrustning och bredband.

– Unikt är att vi levererar helhetslösningar med allt från utveckling och installation till drift och support. Vi arbetar också uteslutet med egen materiel och alla våra installatörer och servicetekniker är anställda av oss, fortsätter Nathalie Bemerholt. Vi har till och med en egen entreprenadavdelning med anläggningsutrustning för att gräva för fiber.

Teleservice har även en växande avdelning med systemutvecklare som ser till att hålla företaget i framkant på den i allt snabbare takt progressivt stegrande digitala marknaden.

Kunderna är många, Teleservice har mer än hälften av alla företag i Ystad som kunder. Och man strävar efter att få fler, vilket det också blir då företaget har ett mycket gott rykte om sig att vara professionella och att alltid ha kunden i centrum.

Behöver rekrytera
För att möta marknadens efterfrågan så behöver man utveckla personalstyrkan inom alla områden, det vill säga IT, försäljning, bredband, fiberutbyggnad och radiokommunikation. Förutom de intressanta tjänsterna inom bolaget så är även den stora trivseln på företaget en avsevärt bidragande faktor. Det finns fortfarande anställda som varit med sedan starten 1973 och personalomsättningen är mycket låg.

– Vi anordnar hela tiden gemensamma aktiviteter, allt från afterwork till konferenser och utflykter. Vi har även innebandy, löpträning och annan fysträning kontinuerligt, berättar Nathalie Bemerholt. Ett jobb hos oss blir mer än ett jobb – det blir en livsstil där gemenskap och glädje dominerar. Vi ser fram emot att få hälsa nya medarbetare välkomna till oss.

Nathalie Bemerholt. Fotograf: Kenny Fransson