fbpx

Hotell Svea – nöjda gäster med IT från Teleservice

Hotell Svea på vackra Österlen har funnits sedan år 1840. År 2014 blev Patrik Zackrisson och hans fru förälskade i hotellet och bestämde sig för att köpa det. Sedan dess har det varit mycket fokus på konferenslokalerna, restaurangen och den goda maten. Men sen i höstas har de med hjälp av Teleservice även börjat utveckla en helt annan del av hotellet – tekniken och nya IT-lösningar.

Ville hänga med i den senaste tekniken
På ett nätverksmöte i höstas möttes Hotell Sveas ägare Patrik och en av Teleservice säljare, Adam. Samtidigt som de käkade frukost ihop berättade Patrik om det populära hotellets teknikutmaningar som de stod inför. Adam lyssnade och började omedelbart att spåna på hur han skulle kunna förbättra teknikupplevelsen för gästerna. Hotell Svea var med på tåget och tvekade aldrig över att satsa för att hänga med i tekniken.

– Vi har många andra kunder inom hotellbranschen som vi gjort funktioner till tidigare, så jag såg ganska snabbt hur vi kunde utnyttja några av dessa för att skräddarsy en lösning som passar perfekt för Hotell Svea, säger Adam Lindberg, säljare på Teleservice.

Ett måste med snabbt och välfungerande internet
Under bara ett par månader har hotellet gjort en enorm nyinvestering på det mesta gällande IT. Via Teleservice har de nu fått trådlöst nätverk med moderna produkter. Eftersom de satsar mycket på konferenser så är det såklart en stor fördel att man nu kan vara uppkopplad överallt, var man än befinner sig på hotellet.

– Det känns fantastiskt bra med denna investering vi gjort för att få våra gäster att trivas ännu bättre hos oss! Just internetlösningen känns extra bra. Det är en oerhört viktig del av hotellet som bara måste fungera snabbt och felfritt. Och sen vi inledde vårt samarbete med Teleservice hör vi aldrig några klagomål angående internet från våra gäster längre, säger Patrik Zackrisson som äger Hotell Svea.

Ny kopiator och kontoret i molnet
Utöver det trådlösa nätverket har hotellet också investerat i nya servrar som gör att personalen kan jobba hemifrån och även en ny brandvägg som gör hemmaarbetet via vpn säkert. En annan teknisk förbättring är att de nu också har sitt kontor i molnet med hjälp av Office 365 från Teleservice. Även en sprillans ny kopiator står på plats i hotellreceptionen.

– Jag är väldig glad och nöjd med vårt samarbete med Teleservice. De är flexibla och erbjuder enormt professionell service, avslutar Patrik.