fbpx

Teleservice hjälper kunder att digitalisera

okt 13, 2017

Digitaliseringen påverkar ditt företag, vare sig du vill eller inte. Patrik Lindell jobbar på Teleservice IT-avdelning som teknisk Presale. Han brinner för digitaliseringens möjligheter och menar att företag som inte hänger med på den digitala transformationen kommer tids nog att halka efter, både i form av lönsamhet och effektivitet.

Men hur gör man då, när man som företag vill ta klivet och börja digitalisera.
– Oavsett vilket läge man som företag befinner sig i så är första steget alltid att börja med inventering och kartläggning av sina system, processer och arbetsflöden. Har man inte stenkoll på de här bitarna så är det svårt att gå vidare, säger Patrik.

Digitalisering är häftigt, men i stundens hetta får man inte heller glömma riskerna som den nya tekniken kan medföra.

Patrik jobbar engagerat med att dela med sig av sin kunskap och att sprida den både internt på företaget, men även externt till kunder. Alla anställda på Teleservice har fått möjlighet att gå och lyssna på Patriks föreläsning om digitalisering.

– Det är många av medarbetarna som tog chansen att komma och lyssna. För oss är det viktigt att alla i företaget är inblandade i digitaliseringen och att vi alla går åt samma håll.

Informationen ska fortsätta att spridas. I mitten av november håller Teleservice frukostseminarier i Sjöbo och Ystad för att informera sina företagskunder om digitaliseringen.

– Vi gör detta för våra kunders skull. I det långa loppet hjälper vi ju dem att överleva. På kortare sikt handlar det om effektivisering och att företagen ska kunna ge kunderna en bättre upplevelse, avslutar Patrik Lindell.

Senaste nytt

Jag älskar att överträffa kundens förväntningar!

Jag älskar att överträffa kundens förväntningar!

Filip Svensson jobbar som servicetekniker på Teleservice. Hans huvuduppgift är att åka ut till våra bredbandskunder som gjort en felanmälan, men för Filip handlar hans jobb om mycket mer. Han brinner för att ta hand om våra kunder och att se till så de känner sig...

Insamling för Ukraina

Insamling för Ukraina

Det som händer i Ukraina är helt ofattbart och drabbar civilbefolkningen mycket hårt. Teleservice har startat intern insamling för UkrainaUnder mars månad har vi på Teleservice en intern insamling hos UNHCR för att stödja det humanitära arbetet i det krigsdrabbade...