fbpx

Vill du bli ännu bättre på Microsoft Teams?

Har du också börjat jobba hemifrån oftare? Då har du säkert en massa onlinemöten via Microsoft Teams? Men frågan är, har du koll på alla möjligheter som Teams erbjuder?

Våra IT-proffs använder sig av Teams dagligen, i många olika syften. Nu vill de dela med sig av all sin kunskap! De har därför tagit fram instruktions-videos där de går igenom alla olika delar av Teams-klienten och de appar som du kan använda via Teams och som ingår i Microsoft 365. Materialet riktar sig till företag som vill komma igång med att använda Teams fullt ut.

Ja, vi vill lära oss mer om Teams! Hur går vi vidare?
Utbildningspaketet kan antingen köpas som rena instruktions-videos att lägga upp i Microsoft Stream och distribuera som länkar, då kan var och en på företaget själva gå igenom materialet när det passar. Önskar man istället ett specifikt tillfälle där vi utbildar genom webinarie med möjlighet till frågor och svar efter utbildningstillfället, så erbjuder vi även detta.

Kontakta oss på : 0416-585020 eller , så diskuterar vi vidare och sätter ihop det paket som fungerar bäst för just ert företag!