fbpx

Den fasta växelns funktioner – direkt i mobilen.

Teleservice levererar helhetslösningar inom telefoni och har lång erfarenhet av installation, service och support. För oss är det viktigt att kunna erbjuda att vara med under hela processen – innan, under och efter installation.

Att ha den fasta växelns funktioner direkt i mobiltelefonen är effektivt, tryggt och väldigt enkelt. Vanligast är det att de som jobbar ute på fältet på olika sätt väljer en mobil växel.

– För många av våra kunder är denna lösning guld värd. Ta till exempel mäklare, åkerier och bilfirmor där medarbetarna sällan sitter inne på ett kontor hela dagarna – då är det viktigt att ha en flexibel lösning som gör att du går att nå var du än befinner dig, berättar Anders Björklund, säljare på Teleservice.

Den mobila växeln har i princip samma funktioner som den fasta växeln. Den har även en app som är väldigt lättanvänd och smidig att hantera. Där kan man skapa hänvisningar och statusar som berättar om någon är sjuk, är på möte eller har semester.

– Du kan också enkelt skapa en grupp av personer som tillsammans hjälps åt att svara på ett gemensamt nummer, på så vis är någon alltid nåbar, menar Anders.

En annan fördel med den mobila växeln är att även om du ringer från mobilen så kan du ställa in så att det är ditt fastnätsnummer som visas, vilket kan vara bra om det är det numret man gärna vill visa utåt.

Många av Teleservice kunder har en kombinerad lösning där man kan integrera både fast och mobil telefoni. En fördel för de som har möjlighet att endast ha den mobila varianten är att man då endast har en enhet att hålla reda på.

– Genom vår snabba och personliga service skapar vi en trygghet och ser till så att allt alltid fungerar som det ska, så kan kunderna fokusera ostört på sin verksamhet, avslutar Anders.