fbpx

Dags att se över företagets skrivarlösning?

När det är dags att köpa in nya skrivare och kopiatorer till företaget är det oftast Michael Nilsson eller Henric Larsson du får träffa. Båda har jobbat på Teleservice i över 25 år och har därmed lång erfarenhet och mycket hög kompetens inom området dokumenthantering.

Välj vår ECO-tjänst – smart, hållbart och prisvärt. Teleservice Ecodoc är en smart tjänst som låter dig producera dokument via utskrift, kopiering eller skanning. Vi ser till så att du alltid har en fungerande och servad maskin för att hantera dina dokument – fast till ett lägre pris och utan att en ny kopiator behöver tillverkas.

Vad innebär det egentligen att man köper en ECO-tjänst?
– Våra ECO-tjänster är maskiner som redan har varit i drift ute hos kund. Men våra tekniker har sen rekonditionerat dem till full funktionalitet, vilket gör det till en hållbar och kostnadseffektiv tjänst för kunden, säger Henric Larsson, säljare på Teleservice.

Avtal med stor kopiator – till priset av en liten
Small, medium eller large – du väljer själv det alternativ som passar dig och dina verksamhetsbehov bäst. Samma avtalsregler gäller för ECO-maskiner som för nytillverkade maskiner och all toner, reservdelar, arbetskostnad och körning ingår i månadskostnaden. Det gör att du som kund alltid kan känna dig trygg och veta att du slipper oväntade utgifter.
– Om oturen är framme och någonting skulle gå sönder finns våra tekniker nära för att lösa problemet snabbt och enkelt, utan extra kostnader för kunden såklart, förklarar Michael Nilsson, säljare på Teleservice.

Miljövänlig och hållbar lösning
Eftersom vi återanvänder maskiner och förlänger deras livslängd i vår ECO-tjänst behöver fabrikerna inte tillverka nya, vilket ger ett mindre avtryck på miljön än att tillverka en ny. För dig som vill göra det ännu enklare kan vi dessutom erbjuda en övervakningstjänst som innebär att vi automatiskt skickar ut toner till dig i god tid innan den är slut, utan att du ens behöver fundera på det. Proaktivt, samtidigt som vi värnar om miljön genom att undvika att gamla toner ligger och skräpar.

Låter det intressant? Ring oss på 0416-585020, så berättar vi mer om fördelarna med vår ECO-tjänst och hur Teleservice kan hjälpa just din verksamhet på bästa sätt.