Utbud

Vårt utbud till dig
som är privatkund

Bredband från Teleservice

Har din vardag också blivit mer digital? Då krävs det att du har en riktigt bra uppkoppling. Med bredband från Teleservice surfar du snabbt, stabilt och säkert. Vårt bredbandsnät täcker större delen av sydöstra Skåne – även ute på landsbygden.

Våra bredbandsalternativ

För att nå ut till så många hushåll som möjligt utnyttjar vi olika tekniska lösningar, för att du som kund ska få bästa möjliga bredbandsuppkoppling. Vi erbjuder anslutning via fiber, telefonjacket (ADSL), kabeltv-nät eller trådlös anslutning. Det är en del som skiljer de olika lösningarna åt. Läs mer här nedan för att ta reda på vilken teknik som passar dig bäst.

Fiber, trådlöst, via telefonjacket eller kabel?

Vilket alternativ du ska välja beror främst på vilken typ av bredbandsanslutning vi kan leverera till dig. Är du osäker på vad du kan ha just till ditt hushåll och vilken anslutning du ska välja är du givetvis alltid välkommen att kontakta oss, så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen.

Fiber

Vårt fibernät byggs för framtiden och erbjuder snabba och prisvärda tjänster med hög kvalitet. I vårt fibernät erbjuder vi bredband, TV och telefoni.

Trådlöst

Genom trådlöst bredband får du tillgång till snabbt internet och telefoni, även i områden där det markbundna telenätet inte fungerar.

ADSL

Tillgång till internet genom telenätet. Möjligt att välja flera olika hastigheter. 

Kabel

Att surfa via Kabel-TV är ett stabilt och praktiskt alternativ när du har Kabel-TV via oss.

TV från Teleservice

Vi erbjuder ett brett och varierat utbud av populära TV-kanaler för alla smaker. Både analogt och digitalt, samt HD-kanaler. För att kunna teckna ett TV-abonnemang från Teleservice krävs det att du bor i en fastighet som är ansluten till Teleservice kabel-tv-nät eller fibernät.

Analog TV

Vår analoga sändning ger dig möjlighet att titta på olika kanaler på alla dina TV-apparater samtidigt.

Digitalmottagare

Behöver du komplettera med en digitalmottagare så kan du hyra eller köpa den via oss.

Digital TV

Den digitala mottagningen kräver en digitalmottagare, antingen inbyggd eller extern.

Kodade kanaler

För att kunna se de kodade digitala kanalerna behöver du även ett programkort, då kan du med fördel abonnera på tvillingkort.

Telefoni

Säg upp ditt fasta telefonabonnemang och ring till en låg kostnad via ditt bredband istället.
Med hjälp av din bredbandsanslutning kan du utöver att surfa på internet även använda den till att ringa.
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Teleservice Skåne AB
Västergatan 14
275 30 Sjöbo

Telefon: 0416-58 50 00
E-post: [email protected]

Teleservice Skåne AB
Västergatan 14
275 30 Sjöbo