fbpx

Vill du jobba på vår utvecklingsavdelning?

Är du driven, engagerad och älskar att utvecklas? Vill du ha betydelsefulla och varierande arbetsuppgifter och mycket eget ansvar? Uppskattar du att ha kul på jobbet? Vill du ha kul även efter jobbet? Vill du ha en arbetsgivare som verkligen bryr sig om sina medarbetare?

Bra, då vill vi gärna att du ska söka jobb på vår utvecklingsavdelning, där vi just nu kan erbjuda dig en tjänst som Fullstack-utvecklare.

Ansök idag

Redo att ansöka?

Vår utvecklingsavdelning består idag av ett härligt team på nio personer, som alla har ett starkt intresse för ny teknik. Som utvecklare hos oss laborerar du ofta med de senaste ramverken och metoderna för att upptäcka nya användningsområden. Visionen är att alltid leverera den bästa tekniska lösningen, anpassat efter varje kunds verksamhet. För oss är det viktigt med ständig förbättring och tvärfunktionell kompetensdelning i gruppen. Vi jobbar både med att utveckla tjänster mot externa kunder och vidareutveckla och nyutveckla interna stödtjänster.

Nu ser vi med glädje framemot att få välkomna nya kollegor till vårt team!

Några av projekten vi jobbar med just nu

Hemrex

Teleservice har, tillsammans med Hemrex, tagit fram en applikation för att beräkna körersättning till medarbetarna. Applikationen har medfört att en rejäl effektivsering av arbetet. Applikationen är implementerad med PHP+HTML+CSS och nyttjar en MariaDB för datalagring.

Läs mer

Motorstar

Motostar har ett behov av att synkronisera artikelinformation, som t.ex. saldon och beskrivningar, samt ordrar och prislistor, mellan e-handelsplattformen och affärssystemet. För att möta detta behov har Teleservice implementerat en synkroniseringsapplikation i Golang, som exekverar som ett cron-jobb på en för ändamålet dedikerad server.

Läs mer

Place2Place

Teleservice utvecklar Place2Place plattform för cirkulär handel för att möjliggöra återbruk av möbler inom och mellan organisationer. Frontend är skriven i React med Next.js och TypeScript.
Strapi, ett JavaScript-baserat CMS-ramverk, nyttjas som backend. Datalagring görs i en Postgres-databas. Hela applikationen är i drift i ett kuberneteskluster och byggs samt spinns upp genom ett CICD-flöde med Jenkins.

Läs mer

Är du vår nya Fullstack-utvecklare?

Teleservice utvecklingsavdelning består av systemutvecklare som ständigt arbetar för att alltid leverera den bästa tekniska lösningen – med kvalité och användarvänlighet i fokus. Nu söker vi dig som vill bli en i vårt gäng och jobba med den senaste tekniken, ramverken och metoderna inom agil fullstack systemutveckling så som Flutter, VueJs och Golang.

Om dig

Vi söker dig som har jobbat några år med systemutveckling och är trygg i din roll. Du tycker om att vara delaktig i hela processen och äger ansvaret för det du utvecklar. Som person är du lösningsorienterad och ser mycket hellre möjligheter än problem. Du är inte rädd för att anta nya utmaningar och är ständigt hungrig på att lära dig nytt. För teamet är du en lagspelare som är generös med att dela med dig av din kompetens och ditt engagemang och ser till att ni har det riktigt kul tillsammans på jobbet. För kunden är du professionell och kan kommunicera på ett enkelt och verksamhetsnära sätt.

Du har erfarenhet av att utveckla applikationer av hög kvalitet och testbarhet och du är van eller intresserad av att jobba i agila processer. Du är väl insatt i och har en passion för moderna tekniker, ramverk, metoder och verktyg inom systemutveckling. Erfarenhet av Golang, TypeScript, VueJS, PHP, Python, Linux, Kubernetes och Jenkins ses som meriterande.

Ett grundkrav är att du kan programmera i några språk och ramverk, är nyfiken och har lätt för att lära. Då man jobbar tätt med verksamheten krävs god förmåga att diskutera tekniska lösningar med icke-tekniker. Flytande svenska i tal och skrift är därför nödvändig. Körning i tjänst till och från kund kan förekomma.

Har du erfarenhet av Golang, TypeScript, VueJS, PHP, Python, Linux, Kubernetes eller Jenkins?

Om Teleservice

Teleservice är ett expansivt it-företag som driver digitaliseringen framåt. Våra affärsområden IT, fiberutbyggnad och bredband implementerar dagligen ny modern teknik till privat- och företagskunder. Vi har tagit fram lösningar efter våra kunders behov sedan starten 1973. Alltid med fokus på ständig utveckling och exemplarisk service. Idag är vi över 150 anställda med kontor i Sjöbo, Ystad och Malmö. Vi är ett företag som bryr oss om våra medarbetare och tror på ett nära ledarskap. Vi ger stora möjligheter att beroende på kompetens och intresseområden vara med och påverka tjänstens utformning och innehåll framåt samtidigt som vi erbjuder ett flexibelt arbete på en hybrid arbetsplats.

Tror du att du är vår nya kollega?

Ansök då gärna redan idag!

Vi tillämpar löpande urval så tveka inte – utan lämna gärna din ansökan redan idag!

Har du frågor om tjänsten? Då är du varmt välkommen att kontakta vår utvecklingschef, Ronnie Landqvist: