fbpx

Microsoft 365 idag är mycket
mer än bara förbereda
presentationer!

Är du redo att göra något stort?
Teleservice rustar för framtiden!

Strukturera snabbare med Microsoft 365 och Teleservice

Microsoft förr i tiden

Under 1800-talet börjades det användas
grafer för att visualisera data samtidigt som de första skrivmaskiner introducerades. 1990 lanserade Microsoft första utgåva av Office med verktyg som Word, Excel och Powerpoint och verksamheter runt om i världen kunde höja sin produktivitet. År 2020 är för många Microsoft 365 en viktig aspekt i sin effektivisering. Hänger din verksamhet med?

Microsoft idag

I Microsoft 365 kan du göra mycket mer än bara skriva dokument eller förbereda presentationer. Där finns verktyg för samarbete och kommunikation, för organisering av filer, för mobilt distansarbete, och mycket mera. Se hur din verksamhet kan strukturera snabbare!

Uppgradera din verksamhet

 •  Fjärrnärvaro
 •  Kalendrar
 •  E-posthantering
 •  Distansarbete
 •  Digitala möten
 •  Fildelning
 • Datalagring
 • Verktyg som du känner
  till så som Word,
  Powerpoint, Excel,
  Outlook mm.
 • Effektiviserande
  system så som
  tidsbokningssystem,
  fakturasystem mm.

Arbeta var du vill

Verktygen i Microsoft 365 är tillgängliga på alla vanliga plattformar och kan nås från dator, mobil, surfplatta – eller egentligen från vilken internetansluten enhet som helst!

Samarbeta smartare

Med appar som Teams kan dina medarbetare samarbeta på ett strukturerat sätt. Där finns verktyg som chatt, onlinemöten och arbetsplanering.

Dela filer

Med SharePoint kan din verksamhets filer och dokument vara tillgängliga för alla, eller delar av din organisation – oavsett om ni är på jobbet eller på resande fot.

Effektiv internkommunikation

Sätt upp ett intranät i SharePoint, kommunicera via Teams och använd delade mailkorgar. Det finns många sätt att effektivisera kommunikationen inom verksamheten!

Planera din tid

Med verktyg som Outlook har du tillgång till olika kalendrar i verksamheten, som kan delas bland flera medarbetare. Du kan också skicka mötesbokningar och förfrågningar.

Word, Excel, Powerpoint

Självklart finns verktygen som du redan känner till – Word, Excel och PowerPoint med i Microsoft 365. Och du behöver aldrig fundera på när det är dags att uppgradera för du har alltid tillgång till den senaste versionen!

Dags att komma igång med Microsoft 365?

Möjligheterna med Microsoft 365 är många och vi förstår att det kan kännas svårt att veta vad man ska välja. Hur kommer man egentligen igång med allt detta samrta som erbjuds? Vi guidar dig gärna i införandet av Microsoft 365 och lovar att använda all vår kompetens för att stödja din verksamhet och se till så att verktyget används på rätt sätt och till dess fulla potential.

Detta kan vi hjälpa dig med!

Komma i gång

Vi hjälper dig att sätta upp de användarlicenser som behövs, kopplar till din egen domän och ser till att det installeras på de arbetsstationer som behöver det. Vi kan även ta fram användarpolicys och riktlinjer för en lyckad och säker Microsoft 365 implementering. 

Administrera

Du kan luta dig tillbaka och låta oss sköta administration och underhåll av verktygen som du använder. Vi uppdaterar användare, sköter nyregistrering, konfigurerar mailkorgar och ser till så att verksamhetens policy följs. Vi kan snabbt genomföra justeringar och ändringar i konfigurationen.

Migrera

Har du tidigare installationer av liknande verktyg? Inga problem! Vi hjälper dig att föra över data och konfigurationer till Microsoft 365. Kanske är det från en annan leverantör eller en annan tjänst – oavsett vilket så kan du lita på att vi genomför din Microsoft 365 migrering på ett professionellt vis.

Maximera nyttan

I Microsoft 365 finns många verktyg och kanske är du osäker på vilka som just din verksamhet har nytta av? Vi identifierar vilka behov ni har och ser till så att du och dina medarbetare maximerar nyttan med de verktyg som erbjuds.

Utbilda

När allt är på plats stödjer vi din verksamhet genom att guida och utbilda! Vi genomför workshops eller sitter ner med enskilda medarbetare. Vi anpassar och skräddarsyr utbildningen på ett pedagogiskt sätt – så att alla i verksamheten förstår nyttan av att använda de nya moderna verktygen.

Vill du komma i kontakt med en säljare?

Ring oss på 0416 - 58 50 20 eller hör av dig direkt till någon av oss här nedan!
Tillsammans tar vi fram en lösning som passar just din verksamhet!

Adrian Hansson

0416-585197

Michael Nilsson

0411-556661

Andreas Björklund

0416-584497

Adam Lindberg

0416-584447

Mattias Röman

0416-585169

Erica Larsdotter

0416-584400

Vill du att vi kontaktar dig?
Lämna dina kontaktuppgifter här!

 

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Läs hur vi hanterar personuppgifter i vår integritetspolicy