fbpx

En konferensrum idag är mycket mer än bara ha möten och presentera en PowerPoint!

Är du redo att göra något stort?
Teleservice rustar för framtiden!

Träffas smidigar med Teleservice

Konferensrum- en översikt

Redan på slutet av 1800 talet togs koncept fram om att överföra video och ljud i realtid över långa avstånd. Inte från slutet av 60 talet kom första videotelefon och mot början av 90-talet började internet att användas för konferenser över långa avstånd. År 2020 är ett konferensrum med möjlighet att koppla upp sig från fjärran en självklarhet för många.
Hänger din verksamhet med?

Konferensrum idag

Med ett modernt utrustat konferensrum kan du enkelt bjuda in deltagare som inte befinner sig på samma plats till ditt eget konferensrum online, du kan ha digitala arbetsytor som delade whiteboardtavlor för samarbete på distans m.m.. Se hur ditt företag kan hålla möten smidigare!

Uppgradera din verksamhet

Mötesrum som ökar

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Fjärrnärvaro

Med ett konferensrum rustat för fjärrnärvaro behöver människor plötsligt inte resa långa vägar för att mötas. Samarbeten kan genomföras och beslut kan fattas med människor från hela världen – som om de satt bredvid dig. De kan se alla deltagare, själva bidra och även ha tillgång till presentationsskärmar och andra verktyg.

Digitala arbetsytor

Idag finns digitala arbetsytor med möjlighet till att föra anteckningar eller skisser på en skärm som om det vore en whiteboardtavla. Alla deltagare kan medverka oavsett om de är på plats fysiskt eller fjärranslutna. Och när mötet är över tar alla del av anteckningarna på sina egna enheter. Det ger även möjlighet till att återkomma och fortsätta jobba på samma arbetsyta vid ert nästa digitala möte ihop.

Håll er uppkopplade!

I ett modernt mötesrum finns möjlighet för varje deltagare att bidra med bilder och annat material från sina egna enheter. De kan lätt växla och presentera på olika skärmar, både fysiskt närvarande och fjärranslutna kan ta del av det. Ett konferensrum kan även vara uppkopplad till ett kalendersystem så att dina medarbetare lätt kan förboka eller se tillgängligheten på rummen.

Vill du komma i kontakt med en säljare?

Ring oss på 0416 - 58 50 20 eller hör av dig direkt till någon av oss här nedan!
Tillsammans tar vi fram en lösning som passar just din verksamhet!

Adrian Hansson

0416-585197

Michael Nilsson

0411-556661

Andreas Björklund

0416-584497

Adam Lindberg

0416-584447

Mattias Röman

0416-585169

Erica Larsdotter

0416-584400

Vill du att vi kontaktar dig?
Lämna dina kontaktuppgifter här!

 

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Läs hur vi hanterar personuppgifter i vår integritetspolicy