fbpx

Jobba på Teleservice

Teleservice växer! Vill du också vara med på resan?

För att vi ska kunna fortsätta växa framgångsrikt vill vi ha medarbetare som trivs på jobbet och som vill utvecklas med oss.

Ta chansen att jobba med oss!

Sök jobb på Teleservice

Vi bryr oss om dig! Vi erbjuder våra anställda en arbetsplats som motsvarar våra egna värderingar. Detta tror vi är en av anledningarna till att vi har nöjda medarbetare och låg personalomsättning.

Hos oss har vi många olika arbetsområden. Du kan jobba som IT-konsult, administratör, säljare, systemutvecklare, installatör eller anläggare – bara för att nämna några av alla våra olika yrekstitlar vi har inom företaget.

Ta en titt på våra lediga tjänster och se om där är något som passar just dig. Vi ser fram emot din ansökan!

Vill du göra din praktik hos oss?

Vi på Teleservice tar gärna emot praktikanter! Det gör vi för att bidra till elevers förståelse för arbetslivet och för att ge en inblick i vad det innebär att arbeta hos oss.

Teleservice är ett företag med många olika arbetsområden och arbetsuppgifter. För att på bästa sätt bemöta dina förväntningar vill vi att du fyller i en praktikansökan.

För att ge dig en meningsfull praktikperiod har vi ett begränsat antal platser. Vi tar emot elever från gymnasiet eller högre. Fyll i formuläret, så återkommer vi till dig.

Teleservice värderingar

Vi lever efter att vara stolta, pigga, enkla och ansvarsfulla.

Som företag gillar vi att göra det enkelt för våra kunder. Vi är stolta över våra medarbetare och tar fullt ansvar för det vi dagligen levererar. Och så tycker vi att det är extra kul att gå till jobbet när vi är pigga och glada. Det tror vi nämligen smittar av sig – både på kollegor och kunder.

Delar du våra värderingar?
Då kommer du älska att jobba med oss!

”Jag har jobbat på Teleservice i 27 år och tycker fortfarande att det är lika kul att gå till jobbet. Om inte roligare. En av anledningarna till att jag stannat kvar är den ständiga utvecklingen här på företaget, det hinner liksom aldrig bli tråkigt!”

Henric Larsson
Säljare

”Jag har jobbat på många olika arbetsplatser och alltid trivts bra, men det är första gången jag är på ett företag där jag känner att arbetsgivaren verkligen bryr sig om sin personal” Johan Håkansson Systemutvecklare