Beställningar

Är du redo att beställa?

Här kan du beställa våra olika tjänster. Om du har frågor eller funderingar är du givetvis alltid välkommen att kontakta oss – vi hjälper dig gärna!

Vill du ha hjälp med din beställning?

Ring oss på:
0416-58 50 50

Måndag – fredag:
8.00-17.00

Intresseanmälan Fiber

Vill du också beställa fiber? Med fiber från Teleservice surfar du snabbt, stabilt och säkert.

Gör din intresseanmälan redan idag via vårt formulär! Intresseanmälan är inte bindande.

Tillvalskanaler och digitalmottagare

Här kan du se och beställa vårt utbud på tillvalskanaler som erbjuds i dagsläget. För att kunna ta emot dessa behövs det förutom en TV även en CryptoGuard-godkänd digitalmottagare och ett programkort från Teleservice.

Beställ bredband via Kabel och ADSL

Kabel
Bredband via kabel-tv-nätet ger dig ett snabbt och stabilt bredband via TV-uttaget till ett lågt pris. För att få tillgång till Bredband Kabel måste ditt hushåll vara ansluten till något av Teleservice kabel-TV-nät. Är du inte är ansluten till Teleservice kabel-TV-nät, men bor i ett område där vi har nät, kan du passa på att både få fler TV-kanaler och snabbt Internet.

ADSL – bredband via telefonjacket
Är du ansluten till någon av de telestationer som vi finns etablerade i ska du välja Bredband ADSL. Du får en separat linje för internet direkt i telejacket och kan prata i telefon och surfa samtidigt.

Telefoni

Med hjälp av din bredbandsanslutning kan du utöver att surfa på internet även använda den till att ringa. Lösningen är genialisk! Säg upp ditt fasta telefonabonnemang och ring till en låg kostnad via ditt bredband istället.

Hemsida och e-post

Som bredbandsabonnent hos Teleservice ingår hemsidesutrymme och e-postadresser i månadsavgiften. Du väljer själv vad du sätter efter ”/”, så länge inte namnet är upptaget.

Kontakta vår kundtjänst för att göra en beställning.

Teleservice backuptjänst

En backuplösning ska vara enkel och billig.

Många tänker inte på hur viktigt det är med en välfungerande backuptjänst förrän olyckan är framme och det är för sent att gör någonting.

Vi erbjuder en enkel, komplett och trygg backuplösning för att säkerhetskopiera dokument, e-post, lönesystem, affärssystem, bilder och databaser. Teleservice lagrar backuperna på geografiskt skilda platser, vilket gör att du då även är skyddad mot stöld och brand.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Teleservice Skåne AB
Västergatan 14
275 30 Sjöbo

Telefon: 0416-58 50 00
E-post: [email protected]

Teleservice Skåne AB
Västergatan 14
275 30 Sjöbo