fbpx

Teleservice sponsrar framtidens digitala stjärnor!

Världen behöver fler digitala stjärnor. Det behöver Teleservice också. Som framgångsrikt teknikföretag har vi därför valt att instifta ett stipendium där vi ger ungdomar en unik möjlighet att upptäcka och utveckla sitt intresse för det digitala skapandet.

Stipendiaten får under en sommarvecka delta i Hello Worlds populära programmeringsläger och delta i ett års Hello World! Meetup. Hello World! är en allmännyttig ideell förening som vill ge alla barn och ungdomar en flygande start i digitaliseringen och tända framtidens digitala stjärnor. Branschen har redan ett stort underskott av kunniga programmerare vilket Hello World! vill åtgärda. Det gör de bland annat genom detta sommarläger som Teleservice nu ger en person möjlighet att delta i.

”Vi går med stormsteg mot en digitaliserad och automatiserad värld. En säker investering för framtiden är att skapa förståelse för hur utveckling och programmering fungerar, oavsett vad man ska jobba med i framtiden. Jag uppskattar initiativ där ungdomar får en tidig introduktion och nyfikenhet till det digitala. Därför vill vi vara med och ge någon denna fantastiska möjlighet. Självklart hoppas vi också på att några av dessa nya stjärnor väljer att jobba hos oss på Teleservice, där vi sedan länge jobbar med framtidens digitala möjligheter”, säger Patrik Andersson, VD på Teleservice.

Vem kan få stipendiet?
Är du intresserad, eller vet du någon som skulle uppskatta att delta i detta sommarläger?
Kravet är att man ska vara 8-18 år gammal och vara bosatt i Sydöstra Skånes kommuner (Sjöbo, Tomelilla, Ystad, Hörby, Simrishamn och Skurup).
Klicka här för mer information och ansökan!

Om Teleservice
Teleservice är ett expansivt teknik- och IT-företag med över 140 anställda. Våra fyra affärsområden IT, Bredband, Fiberutbyggnad och Radiokom implementerar dagligen ny teknik till privat- och företagskunder. Vi har fokus på ständig utveckling, digitala möjligheter och exemplarisk service.