fbpx

Vi bjuder på festligheter i samband med YIF:s hemmamatch!

50 år av utveckling, glädje och digitalkraft! Det ska vi fira med kunder och medarbetare, bland annat genom att under året bjuda in till en rad olika events. Först ut blir vårt Ystad-event.

Torsdagen den 16 mars spelar YIF hemmamatch mot Eskilstuna och då är vi på plats! Denna kväll håller vi även extraöppet i vår butik i Ystad innan matchstart mellan klockan 17.00-19.00. Fogarolli rullar fram kaffevagnen och bjuder på världens godast kaffe, och så blir det kaka såklart. Dessutom! Är du bland de 30 första besökarna i vår butik får du en gratis lott till 50/50 lotteriet för dagens match*.

Vi ger dig fina erbjudanden!
Eftersom vi fyller 50 år så bjuder vi givetvis på bra erbjudanden. Som vanligt får alla nya kunder tre månader till halva priset när man beställer bredbandsabonnemang hos Teleservice**. Dessutom! Tecknar du bredband mellan den 16 mars – 20 maj så är du även med på utlottningen av en ny Apple Home Pod mini.

Som bredbandskund hos Teleservice kommer du även kunna utnyttja vår kampanj ”värva en kompis”, som innebär att du får en extra månad till halva priset om ditt namn uppges vid beställning av din vän. Bättre än så här blir det inte!

Hoppas vi ses i Ystad den 16 mars?

*Lott till 50/50 lotteriet ges endast mot bevis på att du som besökare ska gå på matchen.
**Gäller endast tecknande av bredbandsabonnemang i Ystad Stadsnät.