fbpx

Teleservice etablerar sig i Ystad stadsnät!

– Nu kan vi erbjuda internet till fler Ystadbor!

Nu tar vi klivet och etablerar oss i Ystad stadsnät och från och med idag kan vi erbjuda internet till fler Ystadbor.

Teleservice har redan ett eget fibernät i Ystad sedan tidigare och för att kunna nå ut till fler kunder har vi nu anslutit oss till en kommunikationsoperatör som heter Open Universe. Det innebär att vi nu kan leverera internet till privat- och företagskunder till fler städer i Skåne. Fokus kommer dock att ligga på Ystad just nu.

Kan nå 25 000 nya kunder

Till en början erbjuder vi snabbt och stabilt internet och senare är tanken att även kunna erbjuda flera av våra tjänster. Genom att vi anslutit oss till Open Universe kan vi nå cirka 25 000 nya potentiella kunder. Förutom privatpersoner kommer vi också satsa på att nå företagen i Ystad.

Stor fördel att vara en lokal leverantör

I Ystad finns det redan ett stort utbud av bredbandsleverantörer, men vår affärsområdeschef inom bredband, Jens Andersson, tror ändå att Teleservice kommer att bli ett attraktivt val för Ystadborna.

– Detta känns riktigt kul och spännande och en bra satsning för att nå fler kunder! Självklart finns det många aktörer i området som levererar samma tjänster som oss. Men vi tror ändå att det finns en stor fördel i att vi är lokala och att många känner till vårt varumärke sedan tidigare och känner sig trygga med att vi är ett stabilt företag som alltid legat i framkant, säger Jens.

Jens tror också att många kunder uppskattar att ha en leverantör som alltid finns ett stenkast bort. Behöver man hjälp kan man enkelt gå bort till vår butik och få hjälp. För våra privatkunder kommer vi dessutom att erbjuda teknisk hjälp hemma hos kunden, det är en service få av konkurrenter kan erbjuda tror Jens.

Tryggt för företagarna med en helhetsleverantör

Som företagskund finns det också en trygghet i att välja en lokal bredbandsleverantör. Eftersom vi även levererar IT-tjänster till företagskunder ser vi en stor vinning för kunderna att kunna ha oss som helhetsleverantör – för både bredband och olika typer av IT-tjänster.