fbpx

Teleservice är stolt supporting partner till Hello World!

Vi är stolta över att meddela att vi för tredje året i rad är supporting partner till Hello World!

Som en del i vårt hållbarhetsarbete stödjer och bidrar Teleservice till välgörenhetsarbete, både på lokal och nationell nivå. Hello World är en ideell förening som hjälper barn och unga att upptäcka teknik, naturvetenskap och digitalt skapande, oavsett vilka förutsättningar eller bakgrund de kommer ifrån. Genom att hålla camps, meetups och klasser i sina studios runt om i Sverige hjälper Hello World till att skapa morgondagens digitala stjärnor!

Denna vision delar vi på Teleservice och hjälper genom vårt partnerskap fem barn att få möjligheten att vara med på Hello Worlds aktiviteter. Det tycker vi är självklart och helt fantastiskt!

”Vi går med stormsteg mot en digitaliserad och automatiserad värld. En säker investering för framtiden är att skapa förståelse för hur utveckling och programmering fungerar, oavsett vad man vill jobba med i framtiden. Jag uppskattar initiativ där ungdomar får en tidig introduktion och nyfikenhet till det digitala. Därför vill vi på Teleservice vara med och ge barn och ungdomar denna fantastiska möjlighet som Hello World skapar. Självklart hoppas vi också på att några av dessa nya stjärnor väljer att jobba hos oss på Teleservice, där vi sedan länge jobbar med framtidens digitala möjligheter”, säger Patrik Andersson, VD på Teleservice.

Ansök om att få stipendier hos Hello World
Har du barn eller ungdomar som är intresserade av teknik och digitalt skapande? Då rekommenderar vi att skicka in en ansökan! Kravet är att man ska vara 8-18 år gammal och vara bosatt i Sydöstra Skånes kommuner (Sjöbo, Tomelilla, Ystad, Hörby, Simrishamn och Skurup). Det går bra att ansöka fram till den 31 mars.

Klicka här för mer information och ansökan!