fbpx

Teleservice är din kompletta samarbetspartner inom mark, anläggning och nät

Att vi erbjuder tjänster inom IT, bredband och fiber har du säkert stenkoll på! Men visste du att vi även kan gå in och vara din kompletta sambetspartner inom mark, anläggning och nät?

Från planering till slutförande – alla resurser under ett tak!

Vi erbjuder tjänster inom totalentreprenad, mark och anläggning, inmätning och utsättning, installation och service, samt tjänster för nätägare.

Luta dig tillbaka, vi tar hand om allt

Vi har 50 års erfarenhet från branschen och har alltid fokuserat på ständig utveckling – allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss som partner.

Tack vare vårt eget behov och avsaknaden av riktigt bra leverantörer bestämde vi oss tidigt för att bygga vår egen entreprenadsverksamhet – där vi går in och är en komplett samarbetspartner genom hela projektet.

Bred kompetens och lång erfarenhet

Vi har spetskompetens inom specifika områden men också bredden att bygga kompletta nät från idé och behov till färdigt och fungerande nät. Dessutom tar vi hand om drift och underhåll och ser till så att det alltid fungerar som det ska. Tack vare vår långa erfarenhet lär vi oss hela tiden av alla projekt och får på så vis en enorm bredd och ständig kompetensutveckling som gör att just ditt projekt sköts med professionalitet – från början till slut.

Vi finns här för dig!

Det spelar ingen roll om du är privatperson eller företag. Vi kan ta oss an projekt och genomföra dessa från början till slut. Som kund kan du luta dig tillbaka och försäkra dig om att ditt projekt tas väl omhand.