fbpx

Sjöbo Elnät levererar el, en samhällsviktig tjänst där det är ytterst viktigt att tekniken bakom fungerar felfritt. Ingenting får ligga nere. Då krävs det att vi som IT-partner levererar hög säkerhet, felfri dokumentation och blixtsnabb support.

Tryggt och säkert med en helhetsleverantör

Teleservice är helhetsleverantör inom IT till Sjöbo Elnät sedan många år tillbaka och levererar bland annat internet, dokumentlösningar, konferensutrustning, datorer och IT-driftsavtal.

Sjöbo Elnät har 15 härliga medarbetare och en av dem är Jessica Petersson som jobbar som administrativ chef sedan tre år tillbaka. Jessica berättar att hennes tjänst innebär allt som har med administration att göra. Det blir mycket fokus på lagar, regler och inte minst att samordna så att deras IT fungerar som den ska.

– Vi har ingen här internt på Sjöbo Elnät som jobbar med IT, utan vi har valt att lägga allt hos Teleservice. Det känns tryggt att ha allt samlat hos en leverantör som finns nära och snabbt kan ge oss professionell hjälp om något strular. Vi har ett nummer vi ringer och sen tar Teleservice över och ser till så att problemen blir lösta, vad det än handlar om, berättar Jessica Petersson

Hög säkerhet och snabb professionell service

Eftersom Sjöbo Elnät levererar en samhällsviktig tjänst styrs de också av vissa regler och lagar, och det är ytterst viktigt att inget får ligga nere. De har många servrar och olika program och system som pratar med varandra och då krävs det hög säkerhet och felfri dokumentation för att allt ska fungera felfritt.

På Teleservice har man en grupp utvalda medarbetare som jobbar med Sjöbo Elnät. Tillsammans har de kontunerliga avstämningar för att diskutera nuläge och framtida behov, det är något som Jessica uppskattar mycket.

– Det känns skönt att ha en egen liten grupp människor som känner till oss och våra behov väl, vi är mycket nöjda med samarbetet och vårt eget lilla team på Teleservice, avslutar Jessica Petersson.

Om Sjöbo Elnät

Sjöbo Elnät är ett nätbolag som ägs av Sjöbo kommun. De ansvarar för drift, underhåll och distribution av el inom större delen av Sjöbo kommun. I dagsläget har de cirka 8000 kunder.