fbpx

Sätt ljus på ditt smarta hem

Nu utökar vi sortimentet för det smarta hemmet och låter dig skapa om ljuset precis som du vill ha det. Med Philips Hue kan du välja värme i ljuset som passar ditt humör, men du kan också byta till färger som passar dina känslor. Om du vill kan du också göra olika belysning för när du tittar på TV eller spelar dator. När du är nöjd med hur du vill ha ljuset, så kan du också spara det som en förinställning. Då kan du få tillbaka samma ljus genom att bara klicka på en app!

Trots de stora möjligheterna är det väldigt enkelt att komma igång. Du byter bara ut dina vanliga lampor till Philips Hue och kopplar in bryggan, sedan är du klar att börja.

I appen kan du också schemalägga när du vill tända och släcka lamporna. Då kan du se till att alltid bli välkomnad av ljuset när du kommer hem efter jobbet. Att kunna tända och släcka ljus på oregelbundna tider kan också hjälpa till att hålla inbrottstjuvar på avstånd. När bryggan är inkopplad kan du även komma åt dina lampor från internet.

Det finns även stöd för röstassistenter som Google Assistant och Alexa, så du kan sköta ditt ljus genom röststyrning.

I vårt sortiment med lampor, led och spotlights finns det som du behöver. Välkommen in och prata med oss. Med Philips Hue är smart belysning inte bara för tekniknördar – det är nämligen enkelt att installera och ännu enklare att använda.

Klicka här för att läsa mer om Philips Hue på deras site

Klicka här för att läsa om hur Philips Hue fungerar