fbpx

Magiskt 50-årsfirande på slottet!

Tidigt på fredagsmorgonen hoppade cirka 150 medarbetare på bussarna som gick mot Bäckaskog slott. Väl framme på slottet bjöds det på fika och mingel. Solen sken och stämningen var på topp. Vår ägare Claes Andersson intog scenen och hälsade alla välkomna till årets Teleservardag, som i år var en extra speciell dag, eftersom vi även firade Teleservice 50-års-jubileum.

En dag fylld av aktiviteter

Under dagen körde vi ett gäng roliga lag-aktiviteter tillsammans, käkade en god lunch, tog snygga gruppfoton på oss alla och lyssnade på inspirerande presentationer från vår ledningsgrupp. Medarbetarna i publiken satt fokuserat, med stora leenden på läpparna och applåderna över resultaten som presenterades avlöste varandra tätt.

Under eftermiddagspausen fick vi  inbesök av en magiker, David Persson. Han imponerade på oss alla med sina fantastiskt trolleritricks.

Middag och underhållning

På kvällen slog vi oss ner vid långborden med vita dukar och njöt av en riktigt god trerättersmeny. För att höja stämningen lite extra så var det många som hade svidat om till stiliga 70-talskläder. Under middagen gjorde också kvällens band ”SoundTrip” entré och spelade härlig musik för oss. Det märktes att bandet uppskattades, för där var många Teleservare som befann sig på dansgolvet till långt efter midnatt.

Utmärkelser, priser och hyllningar

Som vanligt utser vi ”Årets Teleservare”, ”Årets Nykomling”, ”Årets Ledare” och ”Årets Veteran” på vår årliga Teleservardag. Eftersom det var 50-årsjubilemum i år så utsågs även ”Århundradets Teleservare”. Och vem som skulle få det priset var det inget snack om – självklart var det vår käre grundare och ägare Claes som fick detta.

I år hade vi även åtta medarbetare som hyllades på scen för att de jobbat på Teleservice i över 25 år.

Hälften av gänget stannade över natten För de som valde att sova över på slottet väntade en stor härlig frukostbuffé på morgonen. Därefter fanns det möjlighet att paddla kajak, cykla eller gå på
guidad slottstur.

Strålande betyg från medarbetarna

Enligt vår utvärdering så svarade 93% av medarbetarna att de var ”mycket nöjda” med dagen, och 7% svarade att det var ”nöjda”. Det resultatet är vi mycket glada och stolta över och tackar därmed alla inblandade för en alldeles fantastisk Teleservardag med ett hejdundrande 50-årsfirande tillsammans!