fbpx

Fyra saker som gör ditt hem smartare

När du har ett smart hem kan du enkelt styra, ändra och uppdatera allt som är kul och viktigt – direkt i din mobil eller surfplatta, både via IOS och Android. För visst skulle det vara fantastiskt om du via mobilen på ett säkert vis kunde följa övervakningen av ditt hem, enkelt styra belysningen efter olika tidpunkter på dygnet och spela musiken du vill lyssna på, rum för rum, till fredagsmyset eller festen?

Här nedan bjuder vi dig på fyra tips på produkter för ljus, ljud, väder och övervakning – som gör ditt hem smartare.

Philips Hue – Smart belysning  

Smartare hem med Philips Hue LED-ljuskällor! Med dessa produkter får du möjlighet att belysa ditt hem på ett avancerat sätt och du kan styra allt via appen.  

När systemet väl är installerat så är det enkelt att fjärrstyra och automatisera din belysning, helt efter dina egna behov. Det ger dig helt andra möjligheter att skapa stämningsfull belysning när du vill, få en enklare ljusreglering och även ljuskällor som är mer energieffektiva! 

Smart hem, philips-hue smart ljus

Multiroom högtalare från Jays 

För alla som vill avnjuta musik med stil så är detta helt rätt produkt för dig!  

Detta är välbalanserade högtalare som passar små som stora rum, där du alltid kan räkna med bra ljud! Dessutom ser den bra ut och passar in i vilket modernt hem som helst.  

Högtalarna ger dig också full kontroll över musiken i ditt hem. Med smarta anslutningar integrerar du de enkelt i dina heminställningar. Styr den enkelt via din smartphone eller surfplatta. Har du fler högtalare i olika rum så kan du både få större ljud eller spela olika låter i olika rum. Dessutom fungerar de med Google assistant så du kan röststyra dina högtalare!  

Smart hem, hogtalare jays, Google webb

Netatmo väderstation

Ger dig full överblick över klimatet, både ute och inne. Anslut enkelt via appen och få uppdateringar om luftfuktigheten, temperaturen och luftkvaliteten inomhus. Men även vad det är för väder ute så att du enkelt vet vad du ska klä på dig eller hitta på för aktivitet. Fungerar både med IOS och Android, samt att produkterna har stöd för fler smarta hem produkter som du enkelt kan bygga vidare på.  

Netatmo övervakningskamera

Ger dig som husägare övervakning i realtid via appen! Känn dig säker på att alltid ha koll på ditt hus och egendom. På så sätt kan du få hjälp att förebygga inbrott eller skadegörelse. Dessutom kan du ha aviseringar i gång och aldrig missa om kameran plockar upp något.  

Kameran har även nattseende med hjälp av diskret infraröd funktion eller så kan du välja en kamera med integrerad strålkastare.  

Smart hem, overvakningskamera, vaderstation webb

Vi hjälper dig att ta förta steget mot ett smartare hem!

Är du nyfiken på att se fler produkter är du varmt välkommen till våra butiker i Ystad eller Sjöbo. Våra butikssäljare står redo för att guida dig vidare till att ta de första stegen mot ett smartare hem!