fbpx

Fantastisk jubileumsfest!

Det blev en väldigt lyckad afton på Övedskloster den 21 september när vi firade Teleservice 50 år tillsammans med kunder, samarbetspartners och medarbetare.

Kvällen inleddes med mingel i strålande solsken. Sen fortsatte firandet med väldigt god trerättersmiddag, där det även bjöds på filmvisning om Teleservice historia, fina tal och kul och proffsig underhållning på scenen. Applåderna avlöste varandra och stämningen var på topp.

”Ett hjärtligt tack till alla som var med och firade med oss på vår 50-års jubileumsfest i Övedskloster, jag uppskattar det verkligen”, hälsar en tacksam Claes Andersson.

Fin gåva till SOS barnbyar i Ukraina

När det var dags för gästerna att åka hem igen fick alla med sig boken ”50 år av teknik, entreprenörskap och mycket magkänsla”, som Claes Andersson har skrivit. För den som är nyfiken och vill läsa boken så finns den att köpa i vår Sjöbo-butik, där alla intäkter för boken går oavkortat till SOS barnbyar i Ukraina.

I samband med firandet undanbad vi oss presenter och valde istället att samla ihop pengar till SOS barnbyar i Ukraina. När allt var räknat landade vi i fantastiska 88 100 kronor. Stort tack till alla er som bidragit!