fbpx

Ett brett spektrum av service och kunskap

I våra butiker i Sjöbo och Ystad möter du det här glada gänget, som med varm hand servar och ser till att du som kund hittar vad du söker.

– Butiken speglar alla våra olika avdelningar med tv, bredband, fiberinformation, mobiltelefoni och datorer samt en hel del kontorsmaterial, berättar Adrian Ducros Hansson som jobbat som säljare hos oss på Teleservice sedan 2012. Vi vill stå för en helhetslösning och leverera komplett utrustning till alla kunder, privat- som företagskunder, inom alla områden. Det ska vara så smidigt som möjligt att vara kund hos oss.

Vi har många återkommande kunder som troget följt oss genom åren, vilket vi är både stolta och glada för. Det händer saker hela tiden på Teleservice, vi drivs av utveckling och har som mål och fokus att hela tiden förbättra vår verksamhet och uppfylla våra kunders önskemål.

Stefan Setterlund började hos oss för över 20 år sedan och har, förutom en gedigen erfarenhet från branschen, full koll på vårt sortiment inom hemelektronik, samt vårt kabeltv- och tv-utbud.

– Det är en spännande bransch där det hänt otroligt mycket under åren, säger Stefan, butikschef. När jag började på Teleservice erbjöd vi åtta tv-kanaler och idag kan vi erbjuda runt 130, så det är en stor skillnad. Vi vägleder gärna kunderna och svarar på deras frågor för att hitta rätt produkt och lösning för deras behov.

– Alla i teamet har sina specialområden, berättar Adrian. Mitt är datorer, mjukvaror, mobiltelefoni och datatillbehör. Vår butikschef Mathias har bra koll på inköpen så att vårt sortiment hålls uppdaterat med de senaste nyheterna och motsvarar det våra kunder efterfrågar.

– Vi är ett sammansvetsat gäng som känner varandra väl, fyller Stefan i. Och vi jobbar allihop för att ta hand om våra kunder på allra bästa sätt.

Teleservice butiker i Sjöbo och Ystad bemannas av vårt säljteam. Ett par av dem arbetar även som godsmottagare, som varje dag tar emot leveranser med nya produkter till butiken och till våra olika avdelningar. Butiken i Sjöbo har öppet måndag till fredag kl. 09.00-18.00 och lördag kl. 10.00-13.00. Vår butik i Ystad har öppet vardagar mellan kl. 09.00 och 17.00.

Välkommen in i våra butiker hälsar hela gänget!